Gus Fring
Kilopat
Paketinden bahsediyordum ben.Arkadaşın altyapısı 100 Mbps destekliyormuş.
Paketinden bahsediyordum ben.Arkadaşın altyapısı 100 Mbps destekliyormuş.
Ben anlamadım ki en üst 2 kata 35 kalan daireler 16 destekliyor varmı böyle saçma iş. Binada altyapı bile yok.Cayma bedeli yasal değil zaten bu yıl içinde hem Türk Telekom'dan çıktım hem de Turkcell'den çıktım tüketici hakem heyetine başvurdum sözleşmeyle 5 kuruş vermedim. Ama çıkmayı düşünürsende o binada oturanlardan bilgi al hangi şirketi kullanıyorlar kaç Mbps hız alıyorlar falan çünkü yerine göre şirketin verdiği hız da değişiyor.
Peki Superonline'e gitsem sözleşme karşılığında cayma bedelimi öderler mi? Türk Telekom'a sorduğumda 1000 küsur TL demişti :/
Arkadaşlar lütfen bilip bilmeden yazmayınız ben 2 cayma bedelini de ödemedim hem avukatla hiçbir alakası yok mahkemeylede yok. İnternetten tüketici hakem heyetine sözleşmeden vazcayınca bir fatura gönderiyorlaro faturayla başvuru yapıyor ve bu kadar bitti 2 sindede böyle yaptım 2000 TL'den kurtuldum 3 hafta sonra bitti kurtul bedelden.
Superonline sadece 300 TL'sini ödüyor.
E devleti kullanıyorum, o kadar da değilimBu linkini gönderdiğim siteye üye olup içinden tüketici hakem heyetini buluyorsunuz. Orada zaten istenen bilgiler var o bilgileri girerek tamamlıyorsunuz.e-Devlet Kapısı
e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.giris.turkiye.gov.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.