Türk Telekom fahiş fiyatlar

Ben TT de iken 27 Mbps'ye 62 TL ödüyordum taahhüt bitince 109 TL mi ne olacak dediler taahhüt bitmesine 1-2 hafta kala(40 TL mi neydi yanlış hatırlamıyorsam) cayma bedelini ödeyerek NetSpeed'e geçtim. Şuan 84 TL'ye 75 Mbps alıyorum ve çok memnunum. Bence müşteri hizmetlerini arayıp bir sorun taahhüt ne zaman bitecekse bittiği gibi başka servis sağlayıcısına geçin. 6 Mbps için para vermeniz bile saçma, hele hele 80 TL.
 
Altyapiniz 100 mbps destekliyorsa iyi bir baglantiniz var demektir. Hangi operatorde ve tarifedesiniz. Netspeed, millenicom gibi servis saglayicilarda daha iyi bir tarife bulabilirsiniz.
Superonline, firmadan memnunum ilk internetim yıllardır kullanıyorum ama kotalar kalkmadan önce daha iyi tarifeler vardı, hiç bir zaman ping problemi yaşamadım, modem bozulduğunda aynı gün gelip yenisini ücretsiz takıyolar, sadece tariflerden dolayı üzgünüm.
 
8 Mbps için 65 TL ödemek bile bana koyuyor. Sizin durumunuz daha da zormuş. Neyseki bu yaz taahhütüm bitecek ancak başka sağlayıcıya geçmekte kararsızım. Altyapı max 13 Mbps destekliyor. Bana da bi akıl verseniz :D
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı