Türk Telekom FastPath Problemi

beruxen

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Daha önce ADSL kullanıyorken VDSL hatta geçiş yaptım. 50 Mbit download, 8 Mbit upload değerlerini tam olarak alıyorum. Bunun dışında SNR margin değerim 21 dB, line attentuation değerim 2.1 dB. Fakat path olarak ınterleaved'de gözüküyorum. Oyunlarda ping değerim yüksek. Örneğin PUBG Steam'de 90 civarı pingim var. Araştırınca path olayının pingi etkilediğini gördüm. Fakat müşteri hizmetleri ısrarla bu ayara karışamadıklarını, modem üzerinden benim yapacağımı söylediler. Müşteri hizmetlerine mail yoluyla ulaşacağım bir adres var mı? Ya da siz nasıl bu sorununuzu çözdünüz?
Not: Modemim ASUS DSL N16.

Dosya Ekleri

• modem.png
    modem.png
    37,8 KB · Görüntüleme: 105
Merhabalar. Daha önce ADSL kullanıyorken VDSL hatta geçiş yaptım. 50 Mbit download, 8 Mbit upload değerlerini tam olarak alıyorum. Bunun dışında SNR margin değerim 21 dB, line attentuation değerim 2.1 dB. Fakat path olarak ınterleaved'de gözüküyorum. Oyunlarda ping değerim yüksek. Örneğin PUBG Steam'de 90 civarı pingim var. Araştırınca path olayının pingi etkilediğini gördüm. Fakat müşteri hizmetleri ısrarla bu ayara karışamadıklarını, modem üzerinden benim yapacağımı söylediler. Müşteri hizmetlerine mail yoluyla ulaşacağım bir adres var mı? Ya da siz nasıl bu sorununuzu çözdünüz?
Not: Modemim ASUS DSL N16.

Müşteri hizmetlerinin değiştirmesi gerekiyor diyebiliyorum.
TurkNet'te en azından öyleydi.
Türk Telekom Destek Twitter hesabına sorununuzla ilgili bir Tweet atın. Müşteri numaranızı metin sonuna ekleyin, kısa sürede geri dönüş olacak.

Müşteri hizmetlerinin değiştirmesi gerekiyor diyebiliyorum.
TurkNet'te en azından öyleydi.
Türk Telekom destek Twitter hesabına sorununuzla ilgili bir tweet atın. Müşteri numaranızı metin sonuna ekleyin, kısa sürede geri dönüş olacak.

Hocam deneyeceğim. Umarım dönüş yaparlar.

Son olarak bu PATH olayını müşteri hizmetleri sistem üzerinden mi değişiyor, yoksa saha dolabı üzerinden elle yapılan bir uygulama mı?

Son olarak bu path olayını müşteri hizmetleri sistem üzerinden mi değişiyor, yoksa saha dolabı üzerinden elle yapılan bir uygulama mı?

Yok hocam. Birkaç defa müşteri hizmetleri ile görüştüm. En iyimser olanı arıza kaydı bıraktı. Geri kalan kısmı ise modem ara yüzünden yapmam gerektiği konusunda ısrarcı oldu. Ağrı Türk Telekom Bölge Müdürlüğü'ne gittim. Üst taraftaki teknik kısımdaki arkadaş 30 yıldır çalıştığını, böyle bir şeyi ilk defa duyduğunu söyledi. O da haklı Ağrı gibi bir yerde internet olması bile bir mucize.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı