Bazı istisnai durumlarda anlık hata olarak "boş port yok" sorunu görülebiliyor ama bu teknik açıdan port sorunu olmuyor genelde. Mesela adres tanımındaki eksiklik/yanlışlık gibi sebeplerle karşımıza çıkabiliyor. Yani teknik anlamda değil başka sebeplerle yaşanabiliyor. Başka bir forumdan bir arkadaşımın binasında TT'nin FTTH altyapısı olmasına rağmen altyapı sorguladığında "boş port yok" sonucu çıkıyordu. Ben de bir planlama birimiyle falan konuşmasının iyi olacağını söylemiştim. O da konuşmuş, bir hata olduğu ortaya çıkmış 1 gün içerisinde düzeltilmiş, abonelik almıştı hızlıca.
Yukarıdaki arkadaşın yaşadığı sorun da yine benzer istisnai bir şeydir muhtemelen. Ama tabii çoğunluk kendi yaşadığı deneyimin tek gerçek olduğu yanılgısına düşerek "ben sorun yaşadıysam doğrusu budur" düşüncesine kapılabiliyor. Çok gördüm bu vakaları. Özellikle bu forumda. Doğru düzgün detaylı bir şey anlattığı yok. Sadece "ben yaşadım o yüzden senin yazdığın yanlış" diyerek ahkam kesmek mümkün. Psikoloji biliminde "Dunning-Kruger Sendromu" isimli bir terim vardır. Bu forumda çok güzel örnekler bulunabilir buna dair.
Her neyse konudan sapmayalım.
Arkadaş bir sonraki mesajında zaten belirtmiş "kutuda yeterli port yoktu" diye. Muhtemelen yeterli porta sahip PLC kullanılmadı veya başka birisi ekstra bir abonelik aldı. Bu, benim bahsettiğim teknik anlamdaki port sorununa tam örnek teşkil etmiyor. Benim anlatmak istediğim şey FTTH altyapıda OLT'den her daireye özel port ayrıldığı. Bundan dolayı genelde port sorunu yaşanmayacağı. Ben burada xDSL altyapılarda karşımıza çıkan port sorunundan bahsediyorum. Bu port sorununun FTTH altyapılarda olmadığından bahsediyorum. Ama konuya uzak bir vatandaş gelip "ben yaşadım oluyor" diyerek kafa karıştırıyor. Her neyse dediğim gibi konunun dışına çıkıp polemiğe girmek istemiyorum. Herkese kendi bildikleriyle iyi sosyaller. Konuyu takipten çıkıyorum zırt pırt bildirim gelmesin.