GökhanÖzev Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 266 21 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar evime fiber altyapı nasıl döşetirim? Bi ücret talep ederler mi? Veya Türk Telekom döşedi diye illa Türk Telekom abonesi olmak mı gerekir? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2020
Arkadaşlar evime fiber altyapı nasıl döşetirim? Bi ücret talep ederler mi? Veya Türk Telekom döşedi diye illa Türk Telekom abonesi olmak mı gerekir?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 22 Şubat 2020 #2 Maalesef o işler kolay olmuyor. Bulunduğun bölgede fiber altyapı yoksa bağlatamazsın. Üst düzey talebe göre değerlendirme yapıyorlar. Artı 0 Eksi
Maalesef o işler kolay olmuyor. Bulunduğun bölgede fiber altyapı yoksa bağlatamazsın. Üst düzey talebe göre değerlendirme yapıyorlar.
Uraniumhazee Hectopat Katılım 12 Temmuz 2015 Mesajlar 511 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Şubat 2020 #3 Bu bilgiye benim de ihtiyacım var. Artı 1 Eksi
Queen00 Centipat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2020 #4 GökhanÖzev dedi: Arkadaşlar evime fiber altyapı nasıl döşetirim? Bi ücret talep ederler mi? Veya Türk Telekom döşedi diye illa Türk Telekom abonesi olmak mı gerekir? Genişletmek için tıkla... Krc_Yusuf a msj at twitterdan. Ben attım 3 günde geldiler kurdular. Artı 0 Eksi
GökhanÖzev dedi: Arkadaşlar evime fiber altyapı nasıl döşetirim? Bi ücret talep ederler mi? Veya Türk Telekom döşedi diye illa Türk Telekom abonesi olmak mı gerekir? Genişletmek için tıkla... Krc_Yusuf a msj at twitterdan. Ben attım 3 günde geldiler kurdular.
Ahmet54 Kilopat Katılım 7 Temmuz 2013 Mesajlar 1.805 Çözümler 6 Yer Sakarya 21 Mart 2020 #5 Bulunduğun apartmanın hane sayısı vs. göre değişir. TT altyapı bölge müdürlüklerinin planlamasına kalan bir iş. Artı 0 Eksi
Bulunduğun apartmanın hane sayısı vs. göre değişir. TT altyapı bölge müdürlüklerinin planlamasına kalan bir iş.
KS KS GökhanÖzev Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 266 21 Mart 2020 #6 Queen00 dedi: KRC_YUSUF a MSJ at Twitter'dan. Ben attım 3 günde geldiler kurdular. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben bu fiberi döşetirsem hangi internet firmalarından faydalanabilirim? Artı 0 Eksi
Queen00 dedi: KRC_YUSUF a MSJ at Twitter'dan. Ben attım 3 günde geldiler kurdular. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben bu fiberi döşetirsem hangi internet firmalarından faydalanabilirim?
Queen00 Centipat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2020 #7 GökhanÖzev dedi: Şimdi ben bu fiberi döşetirsem hangi internet firmalarından faydalanabilirim? Genişletmek için tıkla... Türknet, Netspeed, Millenicom ve Türk Telekom Artı 0 Eksi
GökhanÖzev dedi: Şimdi ben bu fiberi döşetirsem hangi internet firmalarından faydalanabilirim? Genişletmek için tıkla... Türknet, Netspeed, Millenicom ve Türk Telekom
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2020 #8 Fiber başvuru için dilekçe nasıl yazılır? Yönetici imzası yeterli mi? Artı 0 Eksi
GozlukluSirin Megapat Katılım 25 Ağustos 2013 Mesajlar 343 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni / Öğrenci 22 Mart 2020 #9 Queen00 dedi: Türknet, Netspeed, Millenicom ve Türk Telekom Genişletmek için tıkla... TurkNet kendi fiberi dışında başka bir fiber altyapı kullanmıyor. Bilginize... Artı 0 Eksi
Queen00 dedi: Türknet, Netspeed, Millenicom ve Türk Telekom Genişletmek için tıkla... TurkNet kendi fiberi dışında başka bir fiber altyapı kullanmıyor. Bilginize...
Erdemli Erdem Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.310 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 22 Mart 2020 #10 Queen00 dedi: Krc_Yusuf a msj at twitterdan. Ben attım 3 günde geldiler kurdular. Genişletmek için tıkla... Bende ona mesaj attım ama bırakın fiber yada VDSL getirtmeyi, bana telefonla doğru düzgün geri dönüş bile sağlanmadı. Haftalar geçti, hala bekliyorum. Artı 1 Eksi
Queen00 dedi: Krc_Yusuf a msj at twitterdan. Ben attım 3 günde geldiler kurdular. Genişletmek için tıkla... Bende ona mesaj attım ama bırakın fiber yada VDSL getirtmeyi, bana telefonla doğru düzgün geri dönüş bile sağlanmadı. Haftalar geçti, hala bekliyorum.