vallahi bir sabah uyuyordum en üst katta oturuyorum zaten zil çalıyor tak tak tak sesler var dediler böyle abi Türk Telekom'dan geliyoruz kabloları çekeceğiz neyse aşağıya indim falan. O şekil de devam etti süreç
Öncelikle hayırlı olsun. Maddi yönden sorununuz yok ama dilerseniz daha ucuzdan 1 Gbps internet alabilirsiniz. Aylık 369 TL'den hizmet alabilirsiniz.comnet TT fiber üstünden hizmet veren alternatif bir ISS. Türk Telekom gibi müşteri hizmetleri iyi değil. Ama altyapı kaliteniz iyiyse müşteri hizmetlerine selam bile vermezsiniz.
Sağ olasın ancak bütün hepsini araştırdım Superonline TurkNet diğer ISS'lerin söylediği cümle orada Türk Telekom altyapısı var hiçbir şekilde Türk Telekom harici hizmet veremeyiz.
Sağ olasın ancak bütün hepsini araştırdım Superonline TurkNet diğer ISS'lerin söylediği cümle orada Türk Telekom altyapısı var hiçbir şekilde Türk Telekom harici hizmet veremeyiz.
Zaten 21 22 senedir TT müşterisiyim değiştirececğimi sanmam bugüne kadar sorun yaşatmadılar bana genel de ben onlara yaşattım ancak bakalım hele bir 1 Gbps gelsin de az keyfini yaşayım
Zaten 21 22 senedir TT müşterisiyim değiştirececğimi sanmam bugüne kadar sorun yaşatmadılar bana genel de ben onlara yaşattım ancak bakalım hele bir 1 Gbps gelsin de az keyfini yaşayım.
Ben yaklaşık 7 senedir 50 Mbps hızla idare ettim artık zamanı gelmişti sağlam bir modem siparişi vereceğim şimdi yaklaşık 5 6 k ya eşsiz bir deneyim olacak
Zaten 21 22 senedir TT müşterisiyim değiştirececğimi sanmam bugüne kadar sorun yaşatmadılar bana genel de ben onlara yaşattım ancak bakalım hele bir 1 Gbps gelsin de az keyfini yaşayım
Ben sizin için dedim. Arkadaşımın altyapısı Türk Telekom fiber. Comnet Türk Telekom'dan başka hizmet sağlamıyor zaten. Comnet sistemlerine geç düşebilir 1 Gbps hız. Ama siz bilirsiniz zaten maddi durumunuzda iyi Allah'a şükür.
Ben yaklaşık 7 senedir 50 Mbps hızla idare ettim artık zamanı gelmişti sağlam bir modem siparişi vereceğim şimdi yaklaşık 5 6 k ya eşsiz bir deneyim olacak.