Türk Telekom FİBER İnternet 1 Gbps Hız

:D vallahi bir sabah uyuyordum en üst katta oturuyorum zaten zil çalıyor tak tak tak sesler var dediler böyle abi Türk Telekom'dan geliyoruz kabloları çekeceğiz neyse aşağıya indim falan. O şekil de devam etti süreç
Şans işte bende 3 günde bir arıza kaydı bırakıyom TTNET'e işte, hız düşmesi yüzünden.

Apartmana kadar kutu geldiyse bağlanması 3-7 gün arası sürer. Bağlandıktan 15dk sonra erişim geliyor.

Bakalım başvuruyu yaptım yarım saat evvel buraya gelen teknik ekip beni tanıyor belki de yarın hallederler :D

Öncelikle hayırlı olsun. Maddi yönden sorununuz yok ama dilerseniz daha ucuzdan 1 Gbps internet alabilirsiniz. Aylık 369 TL'den hizmet alabilirsiniz.comnet TT fiber üstünden hizmet veren alternatif bir ISS. Türk Telekom gibi müşteri hizmetleri iyi değil. Ama altyapı kaliteniz iyiyse müşteri hizmetlerine selam bile vermezsiniz.

Sağ olasın ancak bütün hepsini araştırdım Superonline TurkNet diğer ISS'lerin söylediği cümle orada Türk Telekom altyapısı var hiçbir şekilde Türk Telekom harici hizmet veremeyiz.

Şans işte bende 3 günde bir arıza kaydı bırakıyom TTNET'e işte, hız düşmesi yüzünden.

Vallahi ben de çok usandırdım kasım da işlem başladı bugün 11 Ocak aradan 3 aylık süreç geçti anca işlem sağlandı.

Hocam BBK numaranızı açık bırakmışsınız, biri girerse açık adresinizi görür.
@witicieen

Görsün ne olacak ki :D

Comnet altyapı sorgulama yapar mısınız rica etsem?

Sorgulamadan direk arayıp sordum veremiyoruz dediler

Hocam arkadaş zengin görünüyor zaten.comnet alıp ne yapacak ki Türk Telekom iyidir bence.

Zaten 21 22 senedir TT müşterisiyim değiştirececğimi sanmam bugüne kadar sorun yaşatmadılar bana genel de ben onlara yaşattım :D ancak bakalım hele bir 1 Gbps gelsin de az keyfini yaşayım

Sorgulamadan direk arayıp sordum veremiyoruz dediler.

Zaten 21 22 senedir TT müşterisiyim değiştirececğimi sanmam bugüne kadar sorun yaşatmadılar bana genel de ben onlara yaşattım :D ancak bakalım hele bir 1 Gbps gelsin de az keyfini yaşayım.

1Gbps çok güzel olur hocam yeniden hayırlı olsun. Sizin yerinizde olmayı çok isterdim 100 Mbps'e seviniyorum :D

Hayırlı olsun hocam. 1Gbps paket ücretleri çok pahalı değil mi? TurkNet dışındaki ISS'lerde.

TurkNet sadece kendi gpon altyapısında 1Gbps hizmeti veriyor artık anlayın şunu gözünüzü seveyim.

Hocam arkadaş zengin görünüyor zaten. comnet alıp ne yapacak ki Türk Telekom iyidir bence.
Aynen. Ama ne bilim? Daha ucuza aynı hizmeti alabilir o yüzden dedim.
Sorgulamadan direk arayıp sordum veremiyoruz dediler

Zaten 21 22 senedir TT müşterisiyim değiştirececğimi sanmam bugüne kadar sorun yaşatmadılar bana genel de ben onlara yaşattım :D ancak bakalım hele bir 1 Gbps gelsin de az keyfini yaşayım
Ben sizin için dedim. Arkadaşımın altyapısı Türk Telekom fiber. Comnet Türk Telekom'dan başka hizmet sağlamıyor zaten. Comnet sistemlerine geç düşebilir 1 Gbps hız. Ama siz bilirsiniz zaten maddi durumunuzda iyi Allah'a şükür.

image.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı