Türk Telekom FİBER İnternet 1 Gbps Hız

Müşteri hizmetleri nasıl olacak? Sorun olduğunda gecikme her türlü daha fazla olacak sonuçta teknik servis yine Türk Telekom.

Müşteri hizmetleri konusun da bence TT in üstüne yok açık ve net söylüyorum ben çok pinpirikli biriyim pingim 6'dan 7'e çıksın direk ararım o derece :D O derece sabırlılar.

Tamam altyapı gösteriyor olabilir ancak konuştuğum ISS firmaları sizin oraya Türk Telekom harici hizmet veremiyor altt yapı sadece onlara ait diye yanıtt aldım.
Hocam bu arada Comnet alın demiyorum sadece bilgi amaçlı söylüyorum. Comnet 81 ilde Türk Telekom altyapısı üstünden hizmet veren bir firma. Türk Telekom altyapısı üstünden. TT neyse Comnet de o. Sadece TT müşteri hizmetleri, muhatap bulma yönünden artısı var. Comnet müşteri hizmetleri iyi değil.
Yani altyapı sorgulamanız 1000 Mbps gösteriyorsa Comnet sitesi üstünden o hizmet için başvurabilirsiniz. Comnet altyapı sorgulama sistemi Telekom veri tabanından çekiliyor çünkü.
Daha ucuz olduğu için dedim. Yoksa benim karım falan yok yani. :D

Merhaba bulunduğum bölge de Türk Telekom 1 Gbps İnterneti Aktif Etti başvurumu yaptım süreç kaç gün sürecek bilmiyorum ancak çok yakında 1 Gbps internet hızının keyfine bakıyor olacağım. Lokasyon Ankara Yenimahalle.

Eki Görüntüle 1629445
Altyapı kontrolünü hangi siteden yaptınız? (Ekran görüntüsündeki)

Hocam bu arada Comnet alın demiyorum sadece bilgi amaçlı söylüyorum.comnet 81 ilde Türk Telekom altyapısı üstünden hizmet veren bir firma. Türk Telekom altyapısı üstünden. TT neyse Comnet de o. Sadece TT müşteri hizmetleri, muhatap bulma yönünden artısı var.comnet müşteri hizmetleri iyi değil.
Yani altyapı sorgulamanız 1000 Mbps gösteriyorsa Comnet sitesi üstünden o hizmet için başvurabilirsiniz.comnet altyapı sorgulama sistemi Telekom veri tabanından çekiliyor çünkü.
Daha ucuz olduğu için dedim. Yoksa benim karım falan yok yani. :D

Bence Müşteri hizmetlerine başvur alırlar seni :p

Müşteri hizmetleri nasıl olacak? Sorun olduğunda gecikme her türlü daha fazla olacak sonuçta teknik servis yine Türk Telekom.
Comnet'in müşteri hizmetleri iyi değil işte. Maalesef bu konuda eksikler. Ama altyapın iyi olduğunda desteğe selam bile verme ihtiyacı hissetmiyorsun.

Bina 40 yıllık dediniz. Bina dönüşümünü siz mi yaptınız, yaptıysanız maliyeti kaça geldi ?
Benim binam da 35 yıllık İstanbul'da. 35-40 yıllık binalar eğer çok sağlam yapıldıysa eski sayılmaz. Türk Telekom Gpon altyapıyı döşemek için oturanlardan 1 kuruş talep etmiyor. A'dan Z'ye yapıyorlar her şeyi. Binanızda kablo kanalları olması gerekiyor döşeyen ekip ona dikkat ediyor yoksa açtırın derim. Sadece binanızın yönetimi ve oturanların karar alması gerekiyor dönüşüm isterseniz. Türk Telekom en sıcak bakan firma şu an diğer ISS'lere kıyasla. Ben de 1gbps kullanıcısıyım Türk Telekom'dan hizmet alıyorum. Fiyatı (404TL ödüyorum), taahhütlü ve 60mbps upload olması hariç hepsinden memnunum. Hızı her saat 940mbps sabit ve ping sorunu da çekmiyorum. Turknet Gigafiber kullanıcılarından daha düşük ping alıyorum. Türk Telekom babamın malı değil ben sadece kullanıcı olarak görüşümü belirtiyorum. Gpon altyapıda şikayet kolay kolay edemiyorsunuz onlardan kaynaklı sorun değilse. Altyapı talebi istediğinizde 180 gün içinde çekilecektir diyorlar lakin baskı yapmanız lazım hiç çekmeyebiliyorlar fiber kabloları apartmana yerleştiripte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı