Mr glasses
Hectopat
Türk Telekom fiber altyapı üzerinden GIBIRNet firmasından internet kullanıyorum. Türk Telekom'un getirdiği fiber router verimsiz çoğu yerde çekmiyor veya bazı sitelerde görseller yüklenmiyor ping dalgalanıyor. Getirdikleri router modelini alta ekledim.
Kendi Dual band PPPoE destekleyen routerimi GPON'dan bağlamak istediğimde bağlantı gelmiyor routerim Çin markası, ayarlarda vlan ID yazma yok asıl sorunun bu olduğunu düşünüyorum. Mac klonlama vs özelliği var denedim o şekilde de olmadı. Bu router için ne yapabilirim chipset bilmiyorum yazılım değiştirmeyi bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Kendi Routerim:
m.tr.aliexpress.com
Kendi Dual band PPPoE destekleyen routerimi GPON'dan bağlamak istediğimde bağlantı gelmiyor routerim Çin markası, ayarlarda vlan ID yazma yok asıl sorunun bu olduğunu düşünüyorum. Mac klonlama vs özelliği var denedim o şekilde de olmadı. Bu router için ne yapabilirim chipset bilmiyorum yazılım değiştirmeyi bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Kendi Routerim:
Mercury d191g gigabit portlu yönlendirici 1900m 5g yönlendirici wifi 11AC çift frekanslı kablosuz yönlendirici ıÅık gölge 5G wifi RJ45 port - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com