Aslında altyapı için linkedin'den bi Türk Telekomlu yetkili ile görüşün sorun dedikleri bir adam vardı. Adı aklıma gelmedi ona sorulabilir. Ya da direkt olarak huawei ile görüşmek lazım.
Sorun hala geçmediyse sfp girişli bir mikrotik router alın. Sfp modülünü takıp mikrotik üzerinden PPPoE girişinizi yapın. Ont üzerinde Mac koruması varsa mikrotik üzerinde MAC adresi ayarlanabiliyor. Google'dan araştırabilirsiniz.
Bende bugün abonesi olduğum firmayı aradım ont cihazını Huawei ile değiştirmek istiyorum dedim maalesef efendim onlar değiştirilemiyor dedi. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor onu arıyorsun değiştirilebilir diyor diğerini arıyorsun değiştirilemiyor diyor.
Sorun hala geçmediyse sfp girişli bir mikrotik router alın. Sfp modülünü takıp mikrotik üzerinden PPPoE girişinizi yapın. Ont üzerinde Mac koruması varsa mikrotik üzerinde MAC adresi ayarlanabiliyor. Google'dan araştırabilirsiniz.