Türk Telekom FTTH upload yaparken ping çıkıyor

Elimde Huawei ont mevcut alıp telekomda çalıştırırım diyene kargolarım @eryigitoguzhan ig den yazabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• IMG_20210809_204906.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20210809_204913.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 69
Elimde Huawei ont mevcut alıp Telekom'da çalıştırırım diyene kargolarım @eryigitoguzhan igden yazabilirsiniz.
Dostum Nokia ONT takılı iken bunu taktığında PON sabitlendiğini kanıtlamak için video çekebilir misin? Türk Telekom inat ediyor çalışmaz diye. Kanıt olarak göstermem gerek sanırsam.

Dostum Nokia ONT takılı iken bunu taktığında PON sabitlendiğini kanıtlamak için video çekebilir misin? Türk Telekom inat ediyor çalışmaz diye. Kanıt olarak göstermem gerek sanırsam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buyrun.

Hocam çok teşekkür ederim bölge amiri geldiğinde kanıt olarak göstereceğim. Bölge amiri inat edip duruyor çalışmaz diye.

Kullanmaya izin verirlerse yazarım sana Instagram'dan.

Hocam çok teşekkür ederim bölge amiri geldiğinde kanıt olarak göstereceğim. Bölge amiri inat edip duruyor çalışmaz diye.

Kullanmaya izin verirlerse yazarım sana Instagram'dan.
ben huawei ont takıp ekip çağırdım olmaz dediler. Eğer sen takıp oluru alabilirsen direk aynı ekibi arayacağım.

Hocam senin bile fiberin gelmiş, ben hala Telekom'dan Superonline'dan yanıt bekliyorum
Boş ver beya 100 Mbps alıyorsun zaten. Uğraşmazlar direkt getirmeye. Superonline bilemem fakat Türk Telekom zaten 100 Mbps alıyorsun ne yapayım? Der geçer.

100 Mbps üstü hız sundukları zaman VDSL altyapıda güncelleme yapmazlarsa o zaman gerekirse her hafta dilekçe ver. En sonunda yapacaklar.

100 Mbps üstü hız sundukları zaman VDSL altyapıda güncelleme yapmazlarsa o zaman gerekirse her hafta dilekçe ver. En sonunda yapacaklar.
Onlar 100Mbps üstü hızlar sunana kadar bana altyapı gelir herhalde.
Boş ver beya 100 Mbps alıyorsun zaten.
En son Statik IP almıştım, deneyimlerimi aktarmış mıydım hatırlamıyorum ama Statik aldıktan sonra indirme hızlarım bayağı stabilleşti ve 11.9MB/s ile Steam rekorumu kırdım.

Upload 10 civarı tanımlansa çok daha iyi olacak da işte.. 223TL verince insan çok şey bekliyor.

Buradan yazayım dedim, gelecek Nisan ayında TurkNet'e geçeceğim. Telekom'dan her ne kadar düzgün bir hizmet alsam da 223TL ödemekten bıktım. TurkNet geçip Statik IP alıp ayda 112TL öderim daha iyi diye düşünüyorum. TT bana her ne kadar iyi ping değerleri sunsa da, iyi bir hizmet verse de fiyatlar çok cep yakıyor.

Telekom 100 Mbit 223 TL mi oldu? Elin yabancısı 4'te 1 birim fiyatına 1 Gbit veriyor. Avustralya'da 1000/1000 bağlantı
67 birim Avustralya doları. Bunların yatacak yeri yok.

Son düzenleme:
Ben 100 Mbps+Tivibu 190 TL ödüyorum. Eylül ayında 180 TL'ye düşecek.

Sen 220 TL dediğin zaman faturaya bakayım dedim 210 TL yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…