ERYİGİTOGUZ
Decapat
- Katılım
- 2 Haziran 2021
- Mesajlar
- 93
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Dostum Nokia ONT takılı iken bunu taktığında PON sabitlendiğini kanıtlamak için video çekebilir misin? Türk Telekom inat ediyor çalışmaz diye. Kanıt olarak göstermem gerek sanırsam.Elimde Huawei ont mevcut alıp Telekom'da çalıştırırım diyene kargolarım @eryigitoguzhan igden yazabilirsiniz.
buyrun.Dostum Nokia ONT takılı iken bunu taktığında PON sabitlendiğini kanıtlamak için video çekebilir misin? Türk Telekom inat ediyor çalışmaz diye. Kanıt olarak göstermem gerek sanırsam.
buyurun.
ben huawei ont takıp ekip çağırdım olmaz dediler. Eğer sen takıp oluru alabilirsen direk aynı ekibi arayacağım.Hocam çok teşekkür ederim bölge amiri geldiğinde kanıt olarak göstereceğim. Bölge amiri inat edip duruyor çalışmaz diye.
Kullanmaya izin verirlerse yazarım sana Instagram'dan.
Boş ver beya 100 Mbps alıyorsun zaten. Uğraşmazlar direkt getirmeye. Superonline bilemem fakat Türk Telekom zaten 100 Mbps alıyorsun ne yapayım? Der geçer.Hocam senin bile fiberin gelmiş, ben hala Telekom'dan Superonline'dan yanıt bekliyorum![]()
Onlar 100Mbps üstü hızlar sunana kadar bana altyapı gelir herhalde.100 Mbps üstü hız sundukları zaman VDSL altyapıda güncelleme yapmazlarsa o zaman gerekirse her hafta dilekçe ver. En sonunda yapacaklar.
En son Statik IP almıştım, deneyimlerimi aktarmış mıydım hatırlamıyorum ama Statik aldıktan sonra indirme hızlarım bayağı stabilleşti ve 11.9MB/s ile Steam rekorumu kırdım.Boş ver beya 100 Mbps alıyorsun zaten.
Telekom 100 Mbit 223 TL mi oldu? Elin yabancısı 4'te 1 birim fiyatına 1 Gbit veriyor. Avustralya'da 1000/1000 bağlantıOnlar 100Mbps üstü hızlar sunana kadar bana altyapı gelir herhalde.
En son Statik IP almıştım, deneyimlerimi aktarmış mıydım hatırlamıyorum ama Statik aldıktan sonra indirme hızlarım bayağı stabilleşti ve 11.9MB/s ile Steam rekorumu kırdım.
Upload 10 civarı tanımlansa çok daha iyi olacak da işte.. 223TL verince insan çok şey bekliyor.
Buradan yazayım dedim, gelecek Nisan ayında TurkNet'e geçeceğim. Telekom'dan her ne kadar düzgün bir hizmet alsam da 223TL ödemekten bıktım. TurkNet geçip Statik IP alıp ayda 112TL öderim daha iyi diye düşünüyorum. TT bana her ne kadar iyi ping değerleri sunsa da, iyi bir hizmet verse de fiyatlar çok cep yakıyor.
Ben 100 Mbps+Tivibu 190 TL ödüyorum. Eylül ayında 180 TL'ye düşecek.Onlar 100Mbps üstü hızlar sunana kadar bana altyapı gelir herhalde.
En son statik IP almıştım, deneyimlerimi aktarmış mıydım hatırlamıyorum ama statik aldıktan sonra indirme hızlarım bayağı stabilleşti ve 11.9MB/s ile Steam rekorumu kırdım.
Upload 10 civarı tanımlansa çok daha iyi olacak da işte. 223TL verince insan çok şey bekliyor.
Buradan yazayım dedim, gelecek nisan ayında TurkNet'e geçeceğim. Telekom'dan her ne kadar düzgün bir hizmet alsam da 223TL ödemekten bıktım. TurkNet geçip statik IP alıp ayda 112TL öderim daha iyi diye düşünüyorum. TT bana her ne kadar iyi ping değerleri sunsa da, iyi bir hizmet verse de fiyatlar çok cep yakıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.