Türk Telekom FTTH upload yaparken ping çıkıyor

Senin Download ve Upload fazla stabil geldi bana. Bende Download'a 600 Mbps'den başlıyor mesela. Upload da 50'den başlayıp azalıyor.

Biz burada buna çözüm bulamayız. Yani senin bu problem gerçekten VDSL ile baya yakın. Türk Telekom'dan sempatik, sevimli biri ile bunu görüşmen lazım. Tabi yetkili biri olması şart.

Senin download ve upload fazla stabil geldi bana. Bende Download'a 600 Mbps'den başlıyor mesela. Upload da 50'den başlayıp azalıyor.

Biz burada buna çözüm bulamayız. Yani senin bu problem gerçekten VDSL ile bayağı yakın. Türk Telekom'dan sempatik, sevimli biri ile bunu görüşmen lazım. Tabi yetkili biri olması şart.

Download ve upload zaten stabil ona lafım yok. Jitter 1 veya nadiren 0 çıkıyor. Gelen saha ekibi kurulumu yapan arkadaş geldi. Anlatıyorum sorun var diye sorun yok diyor. Jitter sorunu var diyorum yok diyor.

Download ve upload zaten stabil ona lafım yok. Jitter 1 veya nadiren 0 çıkıyor. Gelen saha ekibi kurulumu yapan arkadaş geldi. Anlatıyorum sorun var diye sorun yok diyor. Jitter sorunu var diyorum yok diyor.
Hocam elite ekipler var Telekom'da onları çağırın bence. Normal ekipler kablo bağlantı tarzı şeylerden anlıyorlar. Gerçi elite ekiplerinde pek birşey yapacağını sanmıyorum da.

Hocam Elite ekipler var Telekom'da onları çağırın bence. Normal ekipler kablo bağlantı tarzı şeylerden anlıyorlar. Gerçi Elite ekiplerinde pek bir şey yapacağını sanmıyorum da.

Twitter'dan tekrar yazdım Yusuf Kıraç'a jitter sorunu olduğunu söyledim. Bir de şu 96 Mbps'ye takıldığımı vanayı biraz açmalarını istedim.

Çözülmeyen şeyi tam olarak anlayamadım hocam. Kastettiğinizi belirtirseniz sevinirim. :)

Bu arada bu da benim ping test'im. (Kablosuz 5 Ghz)
Eki Görüntüle 1065604
Ben Comnet kullanıyorum. Bu arada cihazı sıfırladım şimdi. AX82U cihazını sıfırlayınca bu cihaza bir rahatlama geliyor. Sıfırladım ve Adaptive Qos açtım sadece. Oyunlar'ı seçtim ama Game Boost seçmedim. En iyi değerlerimi aldım.

@Patrixcs cihazı arayüzden sıfırla. Adaptive Qos aç ama Game Boost'a dokunma. Kablosuz ayarlarımı da yukarıda bahsettiğim şekilde yapmanı şiddetle öneririm.
Dostum Comnetin sitesine girdiğimde ne hız alırım sayfasında hata veriyor.Sana sormak istediklerim kendi fiberini mi kullanıyorlar yoksa yine Telekom mu? Yayın için ideal midir? Akşamları hız düşmesi ping vs etken midir?
Twitter'dan tekrar yazdım Yusuf Kıraç'a jitter sorunu olduğunu söyledim. Bir de şu 96 Mbps'ye takıldığımı vanayı biraz açmalarını istedim.
Bu arada Superonline ile nasıl görüştün dostum alt yapı için inat ettiler yazmışsın.

Hocam siz 4 Mbps lafını yapıyorsunuz benim TürkNet'te 1000 Mbps almam gerekirken 500 civarı alıyordum bir haftadır. Bugün gelip düzelttiler hızı. :D Bu kadar küçük hızları kafaya takmayın bence.
1 hafta önceki hızım;
Screenshot_2021-06-12-11-39-19-1.png

Bugün ki hız;
FB_IMG_16235132771115845.jpg

Hocam siz 4 Mbps lafını yapıyorsunuz benim TürkNet'te 1000 Mbps almam gerekirken 500 civarı alıyordum bir haftadır. Bugün gelip düzelttiler hızı. :D Bu kadar küçük hızları kafaya takmayın bence.
1 hafta önceki hızım;
Eki Görüntüle 1066212
Bugün ki hız;
Eki Görüntüle 1066215
Türknet bunu nasıl başarıyor anlamadım gitti ya,yurt dışında bile olmayan bu internet değerleri inanılmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı