Türk Telekom FTTH upload yaparken ping çıkıyor

Maalesef hocam yanımda bir PC yok.

Kablolu olmadığı için bufferbloat var demek yanlış olur fakat Telekom modeminde Wi-Fi ile +3 ms artış olmuş. Yine Nokia ONT ile alakalı sorun var gibi duruyor.

Zaten ben hızda değilim. Bufferbloat olmasın yeter.
Bu şekilde de hız sınırı var ama bufferbloat yok. Bendeki Nokia Ont'de upload 8.5 çıkıyor, ping +800 ms oluyor.
Ellerinde stok yok bahanesi ile değiştirmıyorlar. Bu bahaneyi 5 yaşında ki çocuk bile inanmaz. @Ulunay @erengore @TeknoFix29

Stok olsaydı değiştirirdik fakat Huawei stoklarda yok diyor. Başka marka vardır diyorum yok diyor. Sadece Nokia'nın bu modeli var diye bahane uyduruyolar.

Son düzenleme:
Ellerinde stok yok bahanesi ile değiştirmıyorlar. Bu bahaneyi 5 yaşında ki çocuk bile inanmaz. @Ulunay @erengore @TeknoFix29

Stok olsaydı değiştirirdik fakat Huawei stoklarda yok diyor. Başka marka vardır diyorum yok diyor. Sadece Nokia'nın bu modeli var diye bahane uyduruyolar.
Huawei ONT işi hayal gibi. Diğer illerden getirtebilirler. Ama inat ediyorlar. Yani mücadelen takdir edilesi ama sanırım onlar vermemekte kararlı.

Şansımızı deneyelim bakalım, gelişmeleri bu konu üzerinden aktaracağım

Dosya Ekleri

• d6f5b02447ba9a81443341eb5982366b.png
    d6f5b02447ba9a81443341eb5982366b.png
    65,1 KB · Görüntüleme: 68
Bursa bölge müdürlüğünde müdür ile görüştüm. Bana bunları ihale ile aldıkları ellerinde sadece Nokia ONT olduğunu söyledi. Savaşa devam BTK'ya şikayette buluncam o zaman zorla olacak bu iş belli. @Ulunay @erengore @Takeshi Kovacs @TeknoFix29

@ERYİGİTOGUZ müdür ile konuştuğumda başka bir ONT taktığımda çalışıyorsa internete girebilirsen kullanabilirsin dedi. MAC adresi tanımlama yapmaları istersem böyle bir şey yapamazlar dedi.

Bursa bölge müdürlüğünde müdür ile görüştüm. Bana bunları ihale ile aldıkları ellerinde sadece Nokia ONT olduğunu söyledi. Savaşa devam BTK'ya şikayette buluncam o zaman zorla olacak bu iş belli. @Ulunay @erengore @Takeshi Kovacs @TeknoFix29

@ERYİGİTOGUZ müdür ile konuştuğumda başka bir ONT taktığımda çalışıyorsa internete girebilirsen kullanabilirsin dedi. MAC adresi tanımlama yapmaları istersem böyle bir şey yapamazlar dedi.
Aksiyon filmi gibi mücadele. Sonucunu çok merak ediyorum. Huawei ONT gelince kendisiyle selfie çekinmeyi unutmayın. 😃

Şimdi belli oldu. Superonline'nin halihazırda Telekom fiber olan binalara altyapı vermediğini söylediler. Bizim binanın karşısında yeni bir bina yapıldı, o binaya vereceklermiş. İşin enteresan yanı karşıdaki yeni yapılan binada da Telekom yok.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı