Türk Telekom FTTH upload yaparken ping çıkıyor

Gibirnet müşteri hizmetleri cevabı.
1626110853673.jpg

Neye inanacağımı şaşırdım artık.

Son düzenleme:
GIBIRNet müşteri hizmetleri cevabı.
Eki Görüntüle 1105221
Neye inanacağımı şaşırdım artık.
Mavi Türk Telekom.

Bende kime inanacağımı bilmiyorum. Bir tane ekip gelip diyor stokta olsa değişim yaparız. Biri olt ile ont aynı olmak zorunda yeminlen bu kadar rezil hizmet görmedim.

Mesela örnek arkadaş Vodafone kullanıyor Nokia cihaz verilmiş. Fast testine bakar mısın? Nokia network işlerinde başarısız direkt.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2:54 alıp bakabilirsin.

GIBIRNet'e yayın açtığında ping sorunu yaşadığını söyle ne cevap verecekler merak ettim. TT boş yapıyor zaten bant genişliği kısaldığı için pingin çıkıyor gibi bahane uyduruyolar. Upload hızının yarısını denedim internet berbat hale geliyor. Üstüne bakır kullandığın zamanda oyun daha az oynanırken şu an daha fazla oyuncu oynuyordur dedi. Ben şahısa daha 1 hafta önce fibere geçiş yaptığımı söyledim. Zaten bu oyun sunucuları büyük veri merkezlerinde oluyor diye biliyorum.

Bugün türk telekom ekipleri sabah 11 gibi eve geldi. Sorunu canlı olarak gösterdim, istanbul esenlerde oturuyorum bu arada, ellerinde sadece nokia ont olduğunu söyledi, merkezden huawei ont talep edebileceğini fakat zor olabileceğini söyledi. Ben de talep etmelerini rica ettim, bekliyorum.
Esenlerin Hangi mahallesindesiniz ? bizede geçen fiber geldi aktif olmasını bekliyorum esenlerdeyim gelipte Nokia Ont takmazlar inşallah ping işi sıkıntılı.

Esenlerin hangi mahallesindesiniz? Bize de geçen fiber geldi aktif olmasını bekliyorum esenlerdeyim gelipte Nokia ont takmazlar inşallah ping işi sıkıntılı.
Nokia gelirse fiber GG.

Gerekirse kurulum yaptırma daha iyi. Başka cihazdan upload yapıldığı anda 56k internet dönemine geri dönüyorsun.

Bu bence Türk Telekom'un yaptığı planlı bir "kısma" operasyonu. Zaten daha önce sürekli Huawei ONT veriyorlardı, Nokia'yı yeni yeni vermeye başladılar. Bize gelen fazlalık 5-10 mbps internet bunların bir yerlerine batmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum. Yukarıdaki abilerine benzemişler. Kökünü kurutana kadar soymaya devam.

Esenlerin Hangi mahallesindesiniz ? bizede geçen fiber geldi aktif olmasını bekliyorum esenlerdeyim gelipte Nokia Ont takmazlar inşallah ping işi sıkıntılı.

Havaalanı mahallesi, esenlerde sadece nokia ont varmış gelen ekiplere göre. Kısacası kötü yerlere dandik cihaz veriyorlar galiba.

Havaalanı mahallesi, esenlerde sadece Nokia ont varmış gelen ekiplere göre. Kısacası kötü yerlere dandik cihaz veriyorlar galiba.
Nilüfer'e bile berbat cihaz verıyorlar. Planlı kısmadan başka bir şey değil. Zaten 100 Mbps'ye mevcut müşteri 180 TL istıyorlar bir de utanmadan dandik cihaz verıyorlar.
Bu bence Türk Telekom'un yaptığı planlı bir "kısma" operasyonu. Zaten daha önce sürekli Huawei ont veriyorlardı, Nokia'yı yeni yeni vermeye başladılar. Bize gelen fazlalık 5-10 Mbps internet bunların bir yerlerine batmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum. Yukarıdaki abilerine benzemişler. Kökünü kurutana kadar soymaya devam.
Ya benim hız 95 gelsin yine sıkıntı yok. Bufferbloat olmasın yeter sadece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı