Türk Telekom FTTH upload yaparken ping çıkıyor

@ERYİGİTOGUZ Security kısmına girdin mi? Ve şu an senin fiber kabloyamı taktın? Üzerinde ISS markası var mı? Ve PON ışığı sabitlendi mi?

Şu ikisi arasında kaldım hangisi daha iyidir?

@erengore @TeknoFix29

Son düzenleme:
@ERYİGİTOGUZ Security kısmına girdin mi? Ve şu an senin fiber kabloyamı taktın? Üzerinde ISS markası var mı? Ve PON ışığı sabitlendi mi?

@erengore @TeknoFix29
Telekomun ontsi. Butun sekmeleri kurcaladim yapılacak bi ayar vs yok içinde sanırım tak çalıştır gibiler. Pon sabitlendi ama net gelmedi dediğiniz gibi kayıt gerektiriyor olabilir. Yurtdışından siparisle uğraşmayın bence bunlarda telekoma özel arayüz ve ayar vardır. İstanbulda modemle beraber huawei ont yi 120 liraya satan var özelden yaz arkadaşıma aldırıp kargolattırayım sana.

@erengore @TeknoFix29
Üstteki daha iyi sanırsam.

@erengore @TeknoFix29
Aynı gibi geldi ama üstteki daha iyi gibi.

Kötü haber. Arkadaşım Nokia ONT kullanıyor. Comnet'den de hizmet alıyor. Gizli bir beta özellik vardı. Ona zar zor girmişti. 180 Mbps gibi rakamlar görmüş Nokia ONT ile. Sorduğumda Nokia olduğunu söylüyor. Özetle sanırım bu iş biraz düşündüğümüzden daha da zor olacak. O bir problem yaşamamış bu arada.

Kötü haber. Arkadaşım Nokia ont kullanıyor.comnet'den de hizmet alıyor. Gizli bir beta özellik vardı. Ona zar zor girmişti. 180 Mbps gibi rakamlar görmüş Nokia ont ile. Sorduğumda Nokia olduğunu söylüyor. Özetle sanırım bu iş biraz düşündüğümüzden daha da zor olacak. O bir problem yaşamamış bu arada.
Gizli beta özelliği ne? Nokia'nın arayüzüne girişmi yapmış? Arkadaşın bir hız testi ve bufferbloat testi atabilir mi?

Gizli beta özelliği ne? Nokia'nın arayüzüne girişmi yapmış? Arkadaşın bir hız testi ve bufferbloat testi atabilir mi?
Şu an bu süreci kapattılar. Arkadaş tekrar eski hızını alıyor ama 146 Mbps aldığına dair bir ekran görüntüsü atmış idi gruba.

Bufferbloat testini isteyebilirim. Sitenin linkini atar mısın?

Şu an bu süreci kapattılar. Arkadaş tekrar eski hızını alıyor ama 146 Mbps aldığına dair bir ekran görüntüsü atmış idi gruba.

Bufferbloat testini isteyebilirim. Sitenin linkini atar mısın?
Hız testini atabilir misin?

Bufferbloat testi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı