Türk Telekom hız dalgalanmaları

ponponadam

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar son zamanlarda Telekom internetinde hız dalgalanmaları yaşıyorum. 10Mbps veriyor bazen. Bazen 4'e düşüyor. Oyunlara giriyorum atıyor. Garip bir şeyler oluyor. Anlamadım. Oyunları bundan 1 ay önce Wi-Fi bağlantısı ile kesintisiz oynardım. Şu an iyice saçmaladı. Altta modemden bulduğum değerleri koyuyorum. Yorumlar mısınız? Ne yapmam lazım? Teknik ekip geldi. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım. Hiçbir şey yaptıkları yok maalesef :(

233.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet taahhüt sözleşmen biter bitmez yeni bir internet sağlayıcısına geçiş yapıp bu eziyetli sağlayıcıdan kurtulun. Yıl olmuş 2023 hâlâ kendini geliştirememiş ve hiçbir hatasından ders alamamış bir internet sağlayıcısıdır TT. Kullanmanızı asla tavsiye etmem.

Upload Gürültü Oranınız sınırda yer alıyor. Bunun haricinde değerler güzel. Bence sizin sıkıntınız wifi ile ilgili; wifi kanalı değiştirmeyi deneyin.

Arkadaşlar son zamanlarda Telekom internetinde hız dalgalanmaları yaşıyorum. 10Mbps veriyor bazen. Bazen 4'e düşüyor. Oyunlara giriyorum atıyor. Garip bir şeyler oluyor. Anlamadım. Oyunları bundan 1 ay önce Wi-Fi bağlantısı ile kesintisiz oynardım. Şu an iyice saçmaladı. Altta modemden bulduğum değerleri koyuyorum. Yorumlar mısınız? Ne yapmam lazım? Teknik ekip geldi. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım. Hiçbir şey yaptıkları yok maalesef :(

Eki Görüntüle 1818537

Gürültü marjın aşırı düşük. Hangi sağlayıcıya geçersen geç aynısı olacaktır aşağı yukarı.

Hocam 11.kanala geçmiştim önceden. Modemin dibinde 13-14 gibi bir hız alıyorum. Kendi odamdan 11-10 arası hız alıyorum. Eskiden de böyleydi ama eskiden 10-11 stabil alırdım Wi-Fi ile. Şimdi ara sıra internetin yavaşladığını hissettiğimde 4 ya da 6 gibi değerlere düşüyor. Dalgalanma yaşıyor yani bunu nasıl engelleyebilirim?

Eki Görüntüle 1818537

Göknet altyapı sorgulama yapın. VDSL port varsa VDSL'e geçiş yapın.

arkadaşlar 2.4ghz kanalından sorunun çıktığını anladım. Telefonumdan 5ghz kanalına bağlanıp teli pcye bağladım. Akıcı bi şekilde şuan kullanıyorum sorunum çözüldü Allaha şükür. Yalnız bilgisayarımda 5ghz özelliği yok. Wifi adaptör alıcam iki tane buldum hangisini önerirsiniz ya da başka bir marka da olur önerilerinize açığım teşekkür ederim şimdiden.

Göknet altyapı sorgulama yapın. VDSL port varsa VDSL'e geçiş yapın.
vdsl yok malesef önceden baya çabaladım. Telekoma kadar gittim. Altyapıyı iyileştirme adına hiçbir şey olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı