Türk Telekom internet hız problemi

patates5

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba sevgili Technopat sakinleri. Yaklaşık 1 haftadır Türk Telekom müşterisiyim. 24Mbps'lik paketi kullanmaktayım.
İnternetim ilk geldiğinde 12Mbps'yi zar zor görüyordum. Türk Telekom'u aradım ve sorunumu söyledim. Sağ olsunlar ertesi gün geldiler. Gelen kişi telefondan bir şeyler yaptı ve bana dedi ki sizin paketiniz 24 doğru ama size verilen hız 12. Bana da gösterdi telefonu falan. Sonra oradan 24'ü seçti. İnternet hızım 16-18 Mbps'ye kadar çıktı. Gayet memnundum. Ama şu son 2 gündür tekrar hızım 12'ye düştü. Sizce sebebi ne olabilir? Şimdiden teşekkür ediyorum sizlere.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    13 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sevgili Technopat sakinleri. Yaklaşık 1 haftadır Türk Telekom müşterisiyim. 24Mbps'lik paketi kullanmaktayım.
İnternetim ilk geldiğinde 12Mbps'yi zar zor görüyordum. Türk Telekom'u aradım ve sorunumu söyledim. Sağ olsunlar ertesi gün geldiler. Gelen kişi telefondan bir şeyler yaptı ve bana dedi ki sizin paketiniz 24 doğru ama size verilen hız 12. Bana da gösterdi telefonu falan. Sonra oradan 24'ü seçti. İnternet hızım 16-18 Mbps'ye kadar çıktı. Gayet memnundum. Ama şu son 2 gündür tekrar hızım 12'ye düştü. Sizce sebebi ne olabilir? Şimdiden teşekkür ediyorum sizlere.

Aynı sorun bendede vardı gelip ölçüm yaptılar telefon hattımızın eski olduğunu yenilenmesi gerektiğini söylediler şimdi yeni kablo çekeceğiz. Telefon hatlarınıza bina altyapısından bakmadılarsa baktırmanızı öneririm ayrıca bölgedeki yoğunlukta internet hızını etkiler. Veyahutta Türk Telekom' u arayarak tekrardan bı sorgulatabilirsiniz. Kolay gelsin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı