2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 13 Aralık 2020 #1 Wi-Fi üzerinden bağlanıyorum ve modem üst katta. 50 Mbps internette bu kadar fark yaratır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2020
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 13 Aralık 2020 #11 Kleyn dedi: Modemin yanına gidip Ethernet bağlasa 50 MB alır zaten kablosuz kartı iyice 50 MB yine alır alabilir. Modemin yanında ve konu sahibi üst katta olduğundan kayıp yaşıyor Genişletmek için tıkla... Hayır, modemin yanında ne kadar alıyor onu merak ettim. Artı 0 Eksi
Kleyn dedi: Modemin yanına gidip Ethernet bağlasa 50 MB alır zaten kablosuz kartı iyice 50 MB yine alır alabilir. Modemin yanında ve konu sahibi üst katta olduğundan kayıp yaşıyor Genişletmek için tıkla... Hayır, modemin yanında ne kadar alıyor onu merak ettim.
Ekmek Arası Çitoz Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 266 Çözümler 2 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #12 Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Router kullanarak sorunu çözebilirsin, ama ben arada oyun oynayacaksan ahım şahım bir fark yok. Genişletmek için tıkla... Çok pahalı bence. Artı 0 Eksi
Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Router kullanarak sorunu çözebilirsin, ama ben arada oyun oynayacaksan ahım şahım bir fark yok. Genişletmek için tıkla... Çok pahalı bence.
KS KS 2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 13 Aralık 2020 #13 V. Scaletta dedi: 5GHz destekliyordur zaten. Alt kata 2.4GHz bu hızı vermez. Genişletmek için tıkla... Ama 2.4 Ghz. Ekmek Arası Çitoz dedi: Çok pahalı bence. Genişletmek için tıkla... Pahalı olmayan önerebileceğiniz bir şey var mı? V. Scaletta dedi: Mesafeden kaynaklı hız kaybı yaşaman gayet normal. 5GHz bir menzil genişletici satın al. Genişletmek için tıkla... Modem 2.4 GHz ama. rasgelekullanici35 dedi: Gayet iyi bence. Bende 5 download, 0,7 upload ile devam edeyim Genişletmek için tıkla... Ya yine iyi tabii ki ama paranın hakkını almak istiyorum doğal olarak. Normalde benim de 5 olmasa da 8 Mbps kullandığım zamanlar oldu. Aykut Usta dedi: Bizde Türk Telekom kullanıyoruz. Modem 2.4GHz destekli ve internet paketimiz 24 Mbps. Aldığımız hız 23Mbps oluyor. Maşallah. Türk Telekom bizi esir etmeseydi bizde geçecektik ama bir cayma çıkardılar başımıza. Genişletmek için tıkla... 24 deyip 23 verilmesi normal benim bildiğim. Ama bende 20 Mbps farkediyor. Artı 0 Eksi
V. Scaletta dedi: 5GHz destekliyordur zaten. Alt kata 2.4GHz bu hızı vermez. Genişletmek için tıkla... Ama 2.4 Ghz. Ekmek Arası Çitoz dedi: Çok pahalı bence. Genişletmek için tıkla... Pahalı olmayan önerebileceğiniz bir şey var mı? V. Scaletta dedi: Mesafeden kaynaklı hız kaybı yaşaman gayet normal. 5GHz bir menzil genişletici satın al. Genişletmek için tıkla... Modem 2.4 GHz ama. rasgelekullanici35 dedi: Gayet iyi bence. Bende 5 download, 0,7 upload ile devam edeyim Genişletmek için tıkla... Ya yine iyi tabii ki ama paranın hakkını almak istiyorum doğal olarak. Normalde benim de 5 olmasa da 8 Mbps kullandığım zamanlar oldu. Aykut Usta dedi: Bizde Türk Telekom kullanıyoruz. Modem 2.4GHz destekli ve internet paketimiz 24 Mbps. Aldığımız hız 23Mbps oluyor. Maşallah. Türk Telekom bizi esir etmeseydi bizde geçecektik ama bir cayma çıkardılar başımıza. Genişletmek için tıkla... 24 deyip 23 verilmesi normal benim bildiğim. Ama bende 20 Mbps farkediyor.
A Aykut Usta Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 343 Çözümler 3 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #14 244012 dedi: Ama 2.4 GHz. Pahalı olmayan önerebileceğiniz bir şey var mı? Modem 2.4 GHz ama. Ya yine iyi tabii ki ama paranın hakkını almak istiyorum doğal olarak. Normalde benim de 5 olmasa da 8 Mbps kullandığım zamanlar oldu. 24 deyip 23 verilmesi normal benim bildiğim. Ama bende 20 Mbps farkediyor. Genişletmek için tıkla... Bence mesafeden dolayı. Araya giren duvar sayısı sinyal iletimi vs. etkileri çok fazla. Zaten Türk Telekom'un modemleri beş para etmez modemler. Artı 0 Eksi
244012 dedi: Ama 2.4 GHz. Pahalı olmayan önerebileceğiniz bir şey var mı? Modem 2.4 GHz ama. Ya yine iyi tabii ki ama paranın hakkını almak istiyorum doğal olarak. Normalde benim de 5 olmasa da 8 Mbps kullandığım zamanlar oldu. 24 deyip 23 verilmesi normal benim bildiğim. Ama bende 20 Mbps farkediyor. Genişletmek için tıkla... Bence mesafeden dolayı. Araya giren duvar sayısı sinyal iletimi vs. etkileri çok fazla. Zaten Türk Telekom'un modemleri beş para etmez modemler.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.415 Çözümler 70 Yer Istanbul 13 Aralık 2020 #15 244012 dedi: Ama 2.4 Ghz. Pahalı olmayan önerebileceğiniz bir şey var mı? Modem 2.4 GHz ama. Ya yine iyi tabii ki ama paranın hakkını almak istiyorum doğal olarak. Normalde benim de 5 olmasa da 8 Mbps kullandığım zamanlar oldu. 24 deyip 23 verilmesi normal benim bildiğim. Ama bende 20 Mbps farkediyor. Genişletmek için tıkla... 5GHz bir modemle 5GHz bir menzil genişletici kullanmanı tavsiye ederim. 2.4 ile o hızlara ulaşman zor. Artı 0 Eksi
244012 dedi: Ama 2.4 Ghz. Pahalı olmayan önerebileceğiniz bir şey var mı? Modem 2.4 GHz ama. Ya yine iyi tabii ki ama paranın hakkını almak istiyorum doğal olarak. Normalde benim de 5 olmasa da 8 Mbps kullandığım zamanlar oldu. 24 deyip 23 verilmesi normal benim bildiğim. Ama bende 20 Mbps farkediyor. Genişletmek için tıkla... 5GHz bir modemle 5GHz bir menzil genişletici kullanmanı tavsiye ederim. 2.4 ile o hızlara ulaşman zor.
KS KS 2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 13 Aralık 2020 #16 V. Scaletta dedi: 5GHz bir modemle 5GHz bir menzil genişletici kullanmanı tavsiye ederim. 2.4 ile o hızlara ulaşman zor. Genişletmek için tıkla... Taahhüt var. Artı 0 Eksi
V. Scaletta dedi: 5GHz bir modemle 5GHz bir menzil genişletici kullanmanı tavsiye ederim. 2.4 ile o hızlara ulaşman zor. Genişletmek için tıkla... Taahhüt var.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.415 Çözümler 70 Yer Istanbul 13 Aralık 2020 #17 244012 dedi: Taahhüt var. Genişletmek için tıkla... O zaman 5GHz menzil genişletici al modemden kablo ile bağla. Al sana 5GHz özellikli modem. Artı 0 Eksi
244012 dedi: Taahhüt var. Genişletmek için tıkla... O zaman 5GHz menzil genişletici al modemden kablo ile bağla. Al sana 5GHz özellikli modem.
KS KS 2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 13 Aralık 2020 #18 V. Scaletta dedi: O zaman 5GHz menzil genişletici al modemden kablo ile bağla. Al sana 5GHz özellikli modem. Genişletmek için tıkla... Bir ara yapabilirsem yapacağım. Peki modem ayarlarından bir nebze de olsa genişletmek için bir şey var mı? Artı 0 Eksi
V. Scaletta dedi: O zaman 5GHz menzil genişletici al modemden kablo ile bağla. Al sana 5GHz özellikli modem. Genişletmek için tıkla... Bir ara yapabilirsem yapacağım. Peki modem ayarlarından bir nebze de olsa genişletmek için bir şey var mı?
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.415 Çözümler 70 Yer Istanbul 13 Aralık 2020 #19 244012 dedi: Bir ara yapabilirsem yapacağım. Peki modem ayarlarından bir nebze de olsa genişletmek için bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Sinyal gücünü arttırma seçeneği varsa onu aktif hale getirebilirsin. Artı 0 Eksi
244012 dedi: Bir ara yapabilirsem yapacağım. Peki modem ayarlarından bir nebze de olsa genişletmek için bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Sinyal gücünü arttırma seçeneği varsa onu aktif hale getirebilirsin.
KS KS 2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 13 Aralık 2020 #20 V. Scaletta dedi: Sinyal gücünü arttırma seçeneği varsa onu aktif hale getirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek mi var? Nerede bulabilirim? Artı 0 Eksi
V. Scaletta dedi: Sinyal gücünü arttırma seçeneği varsa onu aktif hale getirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek mi var? Nerede bulabilirim?