Türk Telekom internet ışığı yanmiyor

pattricionus

Centipat
Daha fazla  
ADSL kullanirken gunde 300 kere internet kopardi. Fiber kutu taktilar fibere gectik 7 ay sorunsuz 100megabitlik paketi kullandim. Gecen hafta bakim olacak dendi 7 saat internet olmayacak dediler. Gidis o gidis bir daha internet gelmedi. Internet isigi yanmiyor WAN bot connected hatasi veriyor. Bazen de Ethernet not plugged in hatasi veriyor. GPON cihazi 4 kez degisti modem 1 kere degisti 10 kisi geldiler Antalya'yi Ankara'yi falan aradilar sorunu cozemediler. Yardimlarinizi bekliyorum. Çocuklari zapdedemiyorum internet olmayinca...

Tam olarak sorunun neden kaynaklandığını söylüyorlar.

Modeme reset atip, tekrar modem arayüzünden temiz kurulum yapiniz. Modemi kapatın 30 saniye bekleyip tekrar açın. 5 dk açık kaldıktan sonra reset tuşuna iğne ile 10sn basılı tutun. 5 dakika daha bekleyin. Fiber kullanıyormuşsunuz kuruluma ihtiyaç kalmayabilir.

Modeme reset atip, tekrar modem arayüzünden temiz kurulum yapiniz. Modemi kapatın 30 saniye bekleyip tekrar açın. 5 dk açık kaldıktan sonra reset tuşuna iğne ile 10sn basılı tutun. 5 dakika daha bekleyin. Fiber kullanıyormuşsunuz kuruluma ihtiyaç kalmayabilir.
5 kere denedim ise yaramadi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı