Türk Telekom internette Upload latency sorunu oluyor

@Emre Nxt download pingi hep düşük iyi ama upload bazen oynuyor. Birde ben cs2 oynuyorum cs2de biraz paket kaybı oluyor 0.8 civarı. Türknetle görüştüm telekomle görüştüm yapabileceklerri birrşey yokmuş. Modemle ilgisi olurmu? Huawei modemle değiştirelim mi diye sorrdular bende dursun bi şimdilik dedim.

@Emre Nxt download pingi hep düşük iyi ama upload bazen oynuyor. Bir de ben CS2 oynuyorum CS2'de biraz paket kaybı oluyor 0.8 civarı. TurkNet'le görüştüm Telekom'le görüştüm yapabileceklerri birrşey yokmuş. Modemle ilgisi olur mu? Huawei modemle değiştirelim mi diye sorrdular bende dursun bir şimdilik dedim.

TurkNet VDSL kullanıyorum bende CS2 oynuyorum fakat şu an paket kaybı yaşamıyorum hocam. Sorun modem kaynaklı mu bilmiyorum maalesef.

TurkNet'in bazı IP'lerinde pingler oynuyor. Bunu modemi yeniden başlatarak en düşük ping aldığınız IP'yi bulmanız daha iyi olur.

@Emre Nxt bende yeni fibere geçtim altyapı yeni geldi. VDSL kullanırken bu sorun yoktu. Netspeed'e geçeyim diyorum.

Netspeed'de deneyebilirsiniz, batı tarafta yaşıyorsanız pingler hemen hemen benzerdir.

TurkNet size router değişimi önerdiyse onu değiştirip test edip, daha sonra memnun kalmazsanız Netspeed'i de denersiniz bence.

@Emre Nxt türk telekom dedi huawei modemle değişelim isterseniz diye olmadı öyle yapayım bi deneyeyim huawei daha mı iyidir bilmiyorum konyada yaşıyorum ayrrıca

@Emre Nxt Türk Telekom dedi Huawei modemle değişelim isterseniz diye olmadı öyle yapayım bir deneyeyim Huawei daha mı iyidir bilmiyorum Konya'da yaşıyorum ayrrıca.

Bende Konya meram'dayım hocam. Konya için en iyi CS2 pingi veren TurkNet. Az önce oyundan çıktım 41 pingim vardı.

Siz routerı Huawei ile değişmesini sağlayın bence öyle bir test edin. Huawei'de kaliteli router üretiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı