Türk Telekom modemi iyi midir?

• Konuyu başlatan Hm3T
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.350
Bundan 7 sene önce bana AirTies 5650 vermişlerdi bayağı güzel modemlerdi şimdi AirTies modem üretmiyor.

Arkadaşlar merhaba. Türk Telekom VDSL alt yapıya geçmeyi düşünüyorum. Kendileri modem satıyor mu satıyorlarsa sattıkları modem iyi midir?

Ben Türk Telekom'da kullandım. D-Smart'ta. Superonline şu an kullanıyorum. Kullandığın bölgeyle alakası var. Ben Türk Telekom kalitesini hiçbir zaman tartışmadım. Bende çokça bağlantı koptu. D-Smart ve süperonline hiç sorun yaşamadım. Kullanarak öğrenirsin. Türk Telekom'dan başla. Fiberse Türk Telekom.

Modem tercihi yaparken; kullanmak istediğiniz hız parametreleri, ikâmet edilen alandaki altyapı kalitesi ve nihâyetinde kullanacağınız markanın sağlayacağı yazılım dasteği mühimdir. Misâl; bende şu an Vodafon'a âit Huawei HG658c V2 modem var. VodadoneNET abonesi olduğumda vermişlerdi. Çok kaliteli bir modem. Ne var ki Türkiye için yazılım desteği yok. VodafoneNET aboneliğiniz devam ederse İSS üzerinden güncelleme yapılabiliyor. Farklı bir İSS sesçerseniz, yazılım desteğine ihtiyaç duyduğunuzda çâresiz kalmanız mümkün. Demem o ki markalara fazla takılmayın. Altyapı durumunuz ve ihtiyacınıza göre modem seçin. Tabi ki garanti, servis ve satış sonrası yazılım desteği imkânlarını da dikkate alarak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı