Türk Telekom paket seçimi nasıl olmalı?

Makaleler
9
Daha fazla  
Arkadaşlar çok ilginç bir şey oldu. Taahhüt yenileyecektik Türk Telekom'da.

50 Mbit 99 TL.
100 Mbit 120.
150 Mbit 160 TL.
(150 Mbit diye bir seçenek önerdiler sanırım 100+ hızlar geliyor)

Sizce hangisi yeterlidir?
Altyapım tüm hızları rahatlıkla karşılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekonomik durumunuzu etkilemeyecekse ve alt yapınızda hepsini destekliyorsa 150 Mbit alın. Eğer ekonomik olarak sıkıntıya girerim diyorsanız 50 Mbit internet işinizi görür.

150 Mbps 160 TL olduğuna emini misin? Sitelerinde 100 Mbps 160 TL paketin linkini atar mısın? Bir yere kaydedeyim fiber geldiğinde kullanırım. Alabiliyorsan 150 Mbps al.
Bence TT ile taahhüt yapılmaz. Kablonet altyapısı var dı sanki sizde?

TT çıkışı kullancak Kablonet biraz fazla verdiği için neredeyse aynı pingi alacaklar. Kablonet'te 20.00-24.00 arası hız düşmesi saçma. İnternete en çok lazım olan yerde hızımın düşmesini istemem açıkcası.

150 Mbps 160 TL olduğuna emini misin? Sitelerinde 100 Mbps 160 TL paketin linkini atar mısın? Bir yere kaydedeyim fiber geldiğinde kullanırım. Alabiliyorsan 150 Mbps al.

TT çıkışı kullancak Kablonet biraz fazla verdiği için neredeyse aynı pingi alacaklar. Kablonet'te 20.00-24.00 arası hız düşmesi saçma. İnternete en çok lazım olan yerde hızımın düşmesini istemem açıkcası.
Hocam ben sitesine de baktım. 150 Mbit diye bir seçenek yok. Biz taahhüd hakkında babam konuşurken 150 mbit ne kadar diye sormuş. 160 tl demişler.
Normal hibrit KabloNet altyapısı yok mu? TV kablosu ile kullanılan.
Fiber Altyapı diyor ama inanın bende bilmiyorum. Ben fiber diyince GPON ile sunacak zannettim ama GPON ile değil. Sanırım Koaksiyel Kablo ile dediğiniz gibi.

Hocam ben sitesine de baktım. 150 Mbit diye bir seçenek yok. Biz taahhüd hakkında babam konuşurken 150 mbit ne kadar diye sormuş. 160 tl demişler.

Fiber Altyapı diyor ama inanın bende bilmiyorum. Ben fiber diyince GPON ile sunacak zannettim ama GPON ile değil. Sanırım Koaksiyel Kablo ile dediğiniz gibi.
Koaksiyel kablo ile olan Kablonet'te zaten uygun tarifeler var onlara geçin. TT' ye hiç bulaşmayın. Bana da Türknet Gigafiber gelmeseydi Kablonet kullanacaktım şu an.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı