Türk Telekom port açtırma

ulascakan

Hectopat
Katılım
13 Temmuz 2015
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İzmir'de yazılım öğrencisiyim. Yakında ailemin yanına İstanbul'a döneceğim. Fakat İstanbul'daki apartmanımızda maalesef boş port yok. Türk Telekom'u aradığımda, müdürlüğe gidip port talebinde bulunmamı istedi. Aynı şekilde Turknet ve Superonline da bunu söylediler. Müdürlüğe gittim. Oradaki görevli kişi "en az 5 ay" bir süre içerisinde gelebilir dedi. Ayrıca "portu biz bağlarsak, Türk Telekom'un internet paketlerini kullanmak zorundasınız" gibi saçma bir cümle kurdu. Anlam veremedim.

Diğer tarafta Vodafone, "port sorunu görülmüyor" diyor ama pek güvenemedim onlara. Anlaşma yaptıktan sonra port sorununu ortaya koyacaklar gibi hissediyorum. Millenicom ise "biz başvuru sürecini başlatırız, en fazla 15 gün içinde çalışanlarımız boş bir port bulur" diyor.

İnternet bana acil gerekli. Turkcell'in Superbox diye bir şeyi varmış fakat o da gereksiz pahalı. Biri bana çıkış yolu bulabilir mi? Ne yapmam gerek?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de İzmir'de yeni taşındığım evde aynı sorundan mağdurum. Buca şube müdürlüğü ,mahalledeki kutu dolu olduğu için mevcut aboneler aboneliklerini iptal ettirmediği sürece bir şey yapamayacaklarını söyledi. Sizin gibi SuperBox'a yöneldik ama 10 megabite 160 TL para istediler. Bakalım ara ara müdürlüğe uğrayıp durumun takipçisi olacağız.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı