Türk Telekom sadece bende mi kötü?

Makaleler
1
Arkadaşlar, sadece ben mi düşük internet alıyorum? 16Mbps almam gerekirken 400KB alıyorum yardım edin. Modemi kapatıp açmayı denedim düzeldi ama 1 dakikalığına sonra yine bozuldu.

Arasındaki uzaklık fazla olabilir.
(telefonla modem arasındaki değil)

Arkadaşlar, sadece ben mi düşük internet alıyorum? 16Mbps almam gerekirken 400KB alıyorum yardım edin. Modemi kapatıp açmayı denedim düzeldi ama 1 dakikalığına sonra yine bozuldu.

Bende de kötü sadece sende olan bir şey değil özellikle benim gibi altyapın kötüyse.

Bu zamanlarda herkes proplem yaşıyor bende de 8Mbps internet varken hızın sadece 4-5 arası kullanılıyor.

Sanırım sadece bende de Vodafone kötü eskiden Türk Telekom kullandım gayet güzel aslında.

Bende hız konusunda proplem yok fakat internette çok kopukluk yaşanıyor günde 6-7 kere gidip gelmediği oluyor 24Mbps hızı 22-23 olarak alabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…