Türk Telekom tarafından getirilen kablo

Katılım
10 Temmuz 2020
Mesajlar
464
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Bulunduğum binaya çok uzun zaman önce Türk Telekom firması tarafından fiber turuncu kablo getirilmiş. Tabii zamanında bunun internet ile alakalı olduğunu bilmediğim için herhangi bir işlem yapılmadı. Kablo getirildi ve olduğu yerde bırakıldı. Fotoğrafını attığım kablo tesisatından 2 tane var bir tanesi Türk Telekom'a ait diğer ise Kablonet'e. Kablonet'e ait olan kablo takılı ve binamızda Kablonet altyapısı bulunuyor. Şimdi gelelim asıl konuya bu turuncu kablonun binamıza döşenilmesini istiyorum, bunun için nereye başvurmam veya ne yapmam gerekir? Yardımcı olursanız sevinirim. Kablonun fotoğrafını paylaştım.
 

Dosya Ekleri

  • 20230122_135430.jpg
    20230122_135430.jpg
    109,5 KB · Görüntüleme: 46
Bizim binamızda da bu şekilde fiber kablosu bırakıldı ve 1 aydır kutunun gelmesini bekliyoruz. Yapabileceğiniz bir şey yok anladığım kadarıyla Türk Telekom kafası ne zaman eserse o zaman gelip kutuyu takar, bağlantıyı yapar ve fiberi aktif eder. Klasik Türk telekom planlaması.
 
Bizim binamızda da bu şekilde fiber kablosu bırakıldı ve 1 aydır kutunun gelmesini bekliyoruz. Yapabileceğiniz bir şey yok anladığım kadarıyla Türk Telekom kafası ne zaman eserse o zaman gelip kutuyu takar, bağlantıyı yapar ve fiberi aktif eder. Klasik Türk Telekom planlaması.

Yalnız bize getirilen kablo sanırım 3-4 yıldır orada. Kuracaklarsa şimdiye kadar kurmuş olmaları gerektiğini düşünüyorum. Cidden unutmuş olabilirler mi? :D
 
Yalnız bize getirilen kablo sanırım 3-4 yıldır orada. Kuracaklarsa şimdiye kadar kurmuş olmaları gerektiğini düşünüyorum. Cidden unutmuş olabilirler mi? :D
Unutmalarına şaşırmam hocam. Türk Telekom'dan her şeyi beklerim. Ama siz yine de bağlı olduğunuz Türk Telekom İl Müdürlüğüne gidip bir sorun. En net cevabı oradan alırsınız.
 
Türk Telekom genel müdürlüğüne dilekçe vereceksiniz boş bir zamanda yaparlar 3 ayda sürebilir 1 ayda 3 yılda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı