Türk Telekom TP-Link TD-W9970 V3 modem için hangi anteni almalıyım?

Kullandığım internet TurkNet. Bilgisayarda en yüksek hızı verip hiçbir yavaşlama olmasa da kablosuz ağda çok yavaş oluyor internet. Önceki modemdendir diye düşünüp Türk Telekom'un bu TD-W9970 V3 adlı modemini aldım 80 TL'ye ama hala kablosuz internet yavaş. Yanına gidince modemin hızlanıyor ama uzaklaşınca aşırı yavaş oluyor. Bunun sinyalini arttırmak için anten almayı düşünüyorum ama hangi anteni almalıyım? Ucuz olursa iyi olur.

Anten alma vezzy200 veya TP-Link Wi-Fi dongle al bende işe yaradı.

Kullandığım internet TurkNet. Bilgisayarda en yüksek hızı verip hiçbir yavaşlama olmasa da kablosuz ağda çok yavaş oluyor internet. Önceki modemdendir diye düşünüp Türk Telekom'un bu TD-W9970 V3 adlı modemini aldım 80 TL'ye ama hala kablosuz internet yavaş. Yanına gidince modemin hızlanıyor ama uzaklaşınca aşırı yavaş oluyor. Bunun sinyalini arttırmak için anten almayı düşünüyorum ama hangi anteni almalıyım? Ucuz olursa iyi olur.
Aynı modemden bendede var senin çözümün o cihazın yanına router alman.

DNS kullanıyordum ben normalde telefonda. DNS'yi kullanmayı bırakıp ağı normal olarak DNS'siz kullanmaya başladım ve bant genişliğini 20 MHz olarak ayarladım. Şu anlık hiçbir sıkıntı gözükmüyor. Kanalıda 11'e sabitledim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı