Türk Telekom Türkiye geneli ıp sorunu

Ekran Alıntısı.PNG

Türk Telekom'dan bıkmış durumdayım. Şu internetle yaşamaya çalışıyorum. Taahhüt bir bitsin bir daha bulaşmıyacağım. Az kaldı zaten.
 
Müşteri temsilcisiyle konuştuğumda aynen böyle söyledi, ıp kesilmesinin Türkiye geneli bir sorun olduğunu söyledi, şu anda DSL sabit yanıyor, internet ışığım sönük, modem ıp almıyor, TT kullananlarda bu sorun var mı? Yoksa uyduruyorlar mı? Ben böyle saçmalık görmedim.

Dün bende de internet lambası söndü ve oyunlarda 30-40 ping iken bir anda 600-800-1030'a çıkıyor bir de adam vurarken sinirden klavyeyi parçalıyacağım.
 
Olayı çözdüm beyler, meğersem Türk Telekom bilerek, isteyerek benim internetimi kesiyormuş. Bakın yeni aya girdik, kullanımım sıfırlanınca ne hikmetse internetim gitmez oldu. Geçen ay 900 GB kullandım diye ayın ortasından sonuna doğru patır kütür internetimi kesen Türk Telekom, aradığım anda internetimi geri getiriyor, aramayana kadar da getirmiyordu. Aynı olayı 2 ay önce de yaptılar, bu haysiyetsizlerden hizmet almayın, sen bana sınırsız diyorsun, 600-700 GB kullanımı geçince saat başı interneti kesiyorsun, hat değerime bakıyorum bana paket tanımlanmamış gözüküyor, DSL sabit yanıyor, bildiğiniz hat değerlerimde 35 Mbps yazmıyor, bakıyorum IP yok, arayınca hemen geliyor, bunun cevabı ne olabilir? Türk Telekom'un sahtekarlığı olabilir. Böyle her ay sonuna doğru kesilmesinin başka da cevabı yok.
 

Geri
Yukarı