Türk Telekom Türkiye geneli yavaşlama mı var?

Hayır bu sıkıntıyı sadece bugün yaşadım 6 yıldır 1 kere kesilmişliği yok 500Mbps sabit kullanıyorum. Türkiye geneli bir paket kaybı var sanırım sıkıntı var veya bakım çalışması.

Kesilmeden bahsetmiyorum, genel olarak kötü bir operatör. İnternet sistemide muhtemelen siz bayağı temelli bir noktada oturuyorsunuz. Çünkü sizin gibi düşünen/yaşayan kişi sayısından fazla aksini düşünen/yaşayan var.

Kesilmeden bahsetmiyorum, genel olarak kötü bir operatör. İnternet sistemide muhtemelen siz bayağı temelli bir noktada oturuyorsunuz. Çünkü sizin gibi düşünen/yaşayan kişi sayısından fazla aksini düşünen/yaşayan var.

Oturduğum yerde altyapı çok iyi bir seviyede binalar yeni Fiber, Kablonet, VDSL hepsi var. Tüm arızalara 1 hafta içinde ekip gönderiyorlar eskiden oturduğum yerde durum kötüydü ama sonra yeni binaya geçince anladım sıkıntı firmada değil belediyeler ve altyapının önemi çok fazla.

Sizin ki yine iyiymiş. Millenicom kullanıyorum, dün akşamdan beri Valorant'ta İstanbul sunucusunda 140 Ms'den aşağı almıyorum. Bazen 300 - 350 oluyor. Mecburen mobil veriden oynuyordum. Hâlâ çözülmedi.

Sizin ki yine iyiymiş. Millenicom kullanıyorum, dün akşamdan beri Valorant'ta İstanbul sunucusunda 140 Ms'den aşağı almıyorum. Bazen 300 - 350 oluyor. Mecburen mobil veriden oynuyordum. Hâlâ çözülmedi.

Bir siteden hız testi yaptım, 4ms verdi. Akşam 47-60 ms veriyordu. Oyunda denemedim ancak düzelmiş gibi benim sorunum.

Bir siteden hız testi yaptım, 4ms verdi. Akşam 47-60 ms veriyordu. Oyunda denemedim ancak düzelmiş gibi benim sorunum.
Valla benim sorun hala aynı. Millenicom kullanıyorsunuz değil mi?

Benim download'da düşmeye başladı. 🫠
Screenshot_2025-01-05-11-27-07-783_org.zwanoo.android.speedtest-edit.jpg

Bu sonuçlar pek normal değil, bir müşteri hizmetleri ile konuşup size geri yazacağım.

Vallahi benim sorun hala aynı. Millenicom kullanıyorsunuz değil mi?

Benim Download'da düşmeye başladı. 🫠
Eki Görüntüle 2389316
Bu sonuçlar pek normal değil, bir müşteri hizmetleri ile konuşup size geri yazacağım.

Türk Telekom kullanıyorum. Download veya upload düşmesi yaşamadım sadece ms vardı.

Türk Telekom anlık olarak birçok şehirde gecikme sorunları yaşıyor gibi. Başka yaşayan var mı? Anlık olarak fiber internette pingim 50'den aşağı inmiyor.

Ben Türksat Kablonet kullanıcısıyım. Normalde 1 hafta 1.5 hafta öncesine kadar her şey normaldi. Fakat bu son günlerde hız testi değerlerim normal olmasına rağmen Fortnite Valorant gibi oyunlarda sürekli bir paket kaybı gözüküyor ve çeşitli platformlarda yayın izlerken yayınlar sürekli takılıyor. Müşteri hizmetlerine falan danışmadım fakat genel bir sorun olabilir diye düşünüyorum. YouTube'a ilk girdiğimde küçük resimlerin yüklenmesi falan da normalden uzun sürüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı