EtsizEkmek Centipat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #1 Mesajın neden geldiğini bilen var mı veya bu mesajı alan başka birileri? Okul telefonları teslim alıyor çıkışta aldığımda bu mesaj vardı sebebini bilmiyorum. Son düzenleme: 17 Mart 2022
Mesajın neden geldiğini bilen var mı veya bu mesajı alan başka birileri? Okul telefonları teslim alıyor çıkışta aldığımda bu mesaj vardı sebebini bilmiyorum.
KS KS EtsizEkmek Centipat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #2 Başka yaşayan birisi var mı veya sebebinin ne olduğunu bilen var mı diye sordum. Artı 0 Eksi
yarışmacımız yaşar Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 417 Çözümler 4 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #3 EtsizEkmek dedi: Başka yaşayan birisi var mı veya sebebinin ne olduğunu bilen var mı diye sordum. Genişletmek için tıkla... Biraz detay versen daha iyi olurmuş. Durduk yere böyle bir mesaj geldiyse büyük ihtimal birisi senin telefon numaran ile bir şeyler yapmaya çalışıyor. Artı 0 Eksi
EtsizEkmek dedi: Başka yaşayan birisi var mı veya sebebinin ne olduğunu bilen var mı diye sordum. Genişletmek için tıkla... Biraz detay versen daha iyi olurmuş. Durduk yere böyle bir mesaj geldiyse büyük ihtimal birisi senin telefon numaran ile bir şeyler yapmaya çalışıyor.