Türk Telekom upload hızları yükseltilmesine rağmen hız yükselmedi

Valla hocam ben 35/6 kullanıyordum sonra upload 12 Mbps oldu. Ama pazartesi günü dsl ve internet ışığım gitti, ertesi gün geldiğinde hızım eski haline dönmüştü. Sanırım bu TT verdiklerini geri alıyor.

Sende neden 58 gözüküyor o zaman? Paketin "58 Mbps yalın internet" mi?

Okumuyorsunuz galiba açık ve nette yazıyorum ama? Arıza kaydı mevcut tarafımca. Firma tarafından indirme hızı yükseltilip test ediliyor.

Vallahi hocam ben 35/6 kullanıyordum sonra upload 12 Mbps oldu. Ama pazartesi günü DSL ve internet ışığım gitti, ertesi gün geldiğinde hızım eski haline dönmüştü. Sanırım bu TT verdiklerini geri alıyor.

Evet hocam öyle oluyor. Teyit için aradım test aşamasında olduğumu söylüyorlar bölge bölge değişiklik gösterebilir diyorlar.

Okumuyorsunuz galiba açık ve nette yazıyorum ama? Arıza kaydı mevcut tarafımca. Firma tarafından indirme hızı yükseltilip test ediliyor.

Hiçbir yerde "firma tarafından hızı yükseltip azaltıyorlar, deniyorlar" gibi bir cümle kurmadın. Dediğinde haksızsın, hâlâ uzatıyorsun. Yapman gerekeni de söyledim, modem arayüzünde paket bilgisi gördüğünden bahsediyorsun. Bilginiz olmadığı şeyde "evet haklıymışsınız" deyip uzatmadan kapatsanız konuyu bu kadar mesajla kirletmeye gerek kalmayacak.

Hiçbir yerde "firma tarafından hızı yükseltip azaltıyorlar, deniyorlar" gibi bir cümle kurmadın. Dediğinde haksızsın, hâlâ uzatıyorsun. Yapman gerekeni de söyledim, modem arayüzünde paket bilgisi gördüğünden bahsediyorsun. Bilginiz olmadığı şeyde "evet haklıymışsınız" deyip uzatmadan kapatsanız konuyu bu kadar mesajla kirletmeye gerek kalmayacak.

Tamam. Konu hakkında herhangi bir bilgin olduğunu düşünmüyorum. Umarım bir sonraki konulara araştırma yapıp yorum yapma gereksinimi duymadan yorum yaparsanız iyi çalışmalar dilerim.

Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Türk Telekom kullanıcıları upload hızlarında güncelleme olduğunu müşteri hizmetlerini arayarak teyit ettim. Türk Telekom kullanıcısıyım upload hızımda herhangi bir değişiklik söz konusu değil bu sorunu yaşayan arkadaş var mı?

Eki Görüntüle 1802361
Merhaba. Sorununuz çözüldü mü acaba ? Bende de aynı problem var. 15Mbit olması gerekirken Hız testinde 7 Mbit alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı