Türk Telekom Upload hızlarını kısıtlıyor mu?

Eski müşteriler için oldukça pahalı paketler... Yeni müşteri isen yine iyi ama öbür türlü pek iç açıcı değil gibi...
Türk telekom yalın internet 100 Mbit tarifesi yeni müşteriler için yalın internet ücreti dahil 180 TL. Telefon hattın yoksa yalın ücreti ödeyeceksin diyor. Yalın ücretinin fiber internette neden alındığınıda anlamış değilim. Fiber internette telefona hattına gerek yok ki zaten. Tam soyguncular. Allah bunları bildiği gibi yapsın.

Türk telekom yalın internet 100 Mbit tarifesi yeni müşteriler için yalın internet ücreti dahil 180 TL. Telefon hattın yoksa yalın ücreti ödeyeceksin diyor. Yalın ücretinin fiber internette neden alındığınıda anlamış değilim. Fiber internette telefona hattına gerek yok ki zaten. Tam soyguncular. Allah bunları bildiği gibi yapsın.
Hocam 50/8 için 145 TL ödüyorum...

Çıksa da benim için çok önemi yok. Çünkü, tarifeler aşırı derecese pahalı benim için. Sözleşmem 2 ay sonra bitiyor ve TurkNet'e geçeceğim. Sene başında tarifelere yüzde 20-30 arası zam gelecek. Telekom 100Mbit yalın internet 220 TL olacak ve 24 ay taahhütlü. Yeni çıkacak yüksek hızlı tarifelerin fiyatlarını düşünmek bile istemiyorum. Bu nedenle yeni hızların sunulup sunulmaması benim için çok önemli değil. Tabi bütçesi olanlar kullanabilirler.
2023'te her eve 100 Mbps planları olan hükümet izin vermemeli bence. Daha ucuzlatması gerekiyor. Türk Telekom boşuna fiyat yükseltiyor. TurkNet'e bak 100 TL'ye 1000 Mbps simetrik veriyor. Bu adam nereden kazanıyor parayı?

Zam yaparlarsa ağır müşteri kaybına uğrarlar.

2023'te her eve 100 Mbps planları olan hükümet izin vermemeli bence. Daha ucuzlatması gerekiyor. Türk Telekom boşuna fiyat yükseltiyor. TurkNet'e bak 100 TL'ye 1000 Mbps simetrik veriyor. Bu adam nereden kazanıyor parayı?

50/8 paketi 100'e verseler herkese tavsiye ederim ama şu an ödediğim para bir tık fazla... Rekabet kurumu TT'nin TurkNet ile aynı fiyatları vermesine izin vermiyor çünkü altyapı olarak TT tekel olduğu için "sözde" rekabeti önlüyormuş... Rekabet kurumu bile izin vermiyorken zor...

50/8 paketi 100'e verseler herkese tavsiye ederim ama şu an ödediğim para bir tık fazla... Rekabet kurumu TT'nin TurkNet ile aynı fiyatları vermesine izin vermiyor çünkü altyapı olarak TT tekel olduğu için "sözde" rekabeti önlüyormuş... Rekabet kurumu bile izin vermiyorken zor...
O zaman 100 Mbps interneti 101 TL'ye versin Türk Telekom :D. Sonuç olarak fiyatlar aynı değil.

O zaman 100 Mbps interneti 101 TL'ye versin Türk Telekom :D. Sonuç olarak fiyatlar aynı değil.
Hocam bir ara denediler onu sonra "yüklü" bir miktar ceza yedi TT, ağzı yandı bir kez bir daha denemez. Ki zaten sadece TurkNet değil diğer aklınıza gelebilecek "büyük baş" veya "küçük baş" tüm operatörler anında şikayet ettiler... Diğerleri de işi biliyor; sonuçta rekabet kurumu onları koruduğu için ne gerek var altyapı yapmaya deyip durmadan TT'den emiyorlar, bu durumda da TT diğer operatörlere sorun çıkarıyor.

Hükümetin hiç bir şey umrunda değil. Firmalar ne kadar pahalı mal hizmet satarsa hükümetin alacağı vergi daha fazla olacak. Bu nedenle fiyatlar için hükümet hiç bir şey yapmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı