Aralık ayında taahhüt bitiyor. ISS konusunda kararsızım. Bu altyapıyla başka bir firmaya geçersem pişman olur muyum? Yoksa internetimde bir iyileşme mi olur?
Altyapı sorgusu yapabilir misiniz? Bir de NetSpeed ve TürkNet öneririm.
Hangi firmaya geçersem geçeyim 50'nin üstüne çıkmam zor. Geçenlerde denedik 70'e bile çıkamadan bağlantı kesildi. Diğer firmalarda paket kaybı ve ping değerleri nasıl?Sonucunu paylaşınız.
Türk Telekom'dan şikayetçi olanlar daha fazla zannediyordum.Türk Telekom'dan memnunsanız kalın hocam. En iyileri Türk Telekom şu anda.
Örneğin 200 kişi Türk Telekom hariç tüm ISS'lerden şikayetçiyse, 10 20 kişi Türk Telekom'dan şikayetçi. Diğer ISS'lerde düşük internet hızı, 100+ ping sorunu var. Türk Telekom'da bu sorunların hiç biri yok.
Örnek zaten hocam.Hangi firmaya geçersem geçeyim 50'nin üstüne çıkmam zor. Geçenlerde denedik 70'e bile çıkamadan bağlantı kesildi. Diğer firmalarda paket kaybı ve ping değerleri nasıl?
Eki Görüntüle 1525362
Türk Telekom'dan şikayetçi olanlar daha fazla zannediyordum.
Hangi firmaya geçersem geçeyim 50'nin üstüne çıkmam zor. Geçenlerde denedik 70'e bile çıkamadan bağlantı kesildi. Diğer firmalarda paket kaybı ve ping değerleri nasıl?
Eki Görüntüle 1525362
Türk Telekom'dan şikayetçi olanlar daha fazla zannediyordum.
Şu an paylaşamıyorum ama hatırladığım kadarıyla download 8 dB upload 16 dB gibi bir şeydi. Hız hangi firmaya geçersem geçeyim 50 falan olacak zaten. Paket kaybı ve ping değerleri önemli benim için.Modem SNR margin değerlerini paylaşmanızı da rica edeceğim.
Problem nedir? Nasıl kabloyu değiştirtebilirim?Hocam bu durumda apartmanki kutudan dairenize geleb kablo problemli. Değiştirmenizi öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.