Türk Telekom VDSL altyapısıyla başka bir ISS kullanmak doğru mu?

244012

Hectopat
Makaleler
7
Aralık ayında taahhüt bitiyor. İSS konusunda kararsızım. Bu altyapıyla başka bir firmaya geçersem pişman olur muyum? Yoksa internetimde bir iyileşme mi olur?

Türk Telekom'dan memnunsanız kalın hocam. En iyileri Türk Telekom şu anda.

Örneğin 200 kişi Türk Telekom hariç tüm ISS'lerden şikayetçiyse, 10 20 kişi Türk Telekom'dan şikayetçi. Diğer ISS'lerde düşük internet hızı, 100+ ping sorunu var. Türk Telekom'da bu sorunların hiç biri yok.

Son düzenleme:
Altyapı sorgusu yapabilir misiniz? Bir de NetSpeed ve TürkNet öneririm.
Sonucunu paylaşınız.
Hangi firmaya geçersem geçeyim 50'nin üstüne çıkmam zor. Geçenlerde denedik 70'e bile çıkamadan bağlantı kesildi. Diğer firmalarda paket kaybı ve ping değerleri nasıl?

Screenshot_20220923_145538.jpg

Türk Telekom'dan memnunsanız kalın hocam. En iyileri Türk Telekom şu anda.

Örneğin 200 kişi Türk Telekom hariç tüm ISS'lerden şikayetçiyse, 10 20 kişi Türk Telekom'dan şikayetçi. Diğer ISS'lerde düşük internet hızı, 100+ ping sorunu var. Türk Telekom'da bu sorunların hiç biri yok.
Türk Telekom'dan şikayetçi olanlar daha fazla zannediyordum.

Hangi firmaya geçersem geçeyim 50'nin üstüne çıkmam zor. Geçenlerde denedik 70'e bile çıkamadan bağlantı kesildi. Diğer firmalarda paket kaybı ve ping değerleri nasıl?

Eki Görüntüle 1525362

Örnek zaten hocam.

Eki Görüntüle 1525362

Modem SNR margin vb. diğer değerlerini paylaşmanızı da rica edeceğim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı