Türk Telekom vs TurkNet

Arthas Menethil

Megapat
Makaleler
7
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X | Asrock AMD RX6700 Xt Challenger D | Gigabyte B550M D3SH | XPG D10 2x8 GB 3200 MHz | Kioxia Exceria 1TB | Toshiba 1TB 5200 RPM | Deepcool CC560 | COOLER MASTER MPE 750W +80 Bronze | Asus VP249QGR
Ben şu an kullandığım internetten memnun değilim (VDSL değil şu an kullandığım) TT'den bulunduğum yerin altyapısını sorduğumda bu tarifeleri öneriyor (Max 50 Mbps kadar var).
TurkNet sorguladığımda ise 0 gösteriyor. Bunun hakkında iki sorum olacak.
1."sitede hata vardır" deyip 2019 şubatta TurkNet'e mi geçeyim?(Taahhüt ocak 27'de bitiyor.)
2.Bu paketlerden birine taahhüt bitmeden geçsem ceza yer miyim?
Teşekkürler.

Screenshot_20180729-151624.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim arkadaş türk telekom'lu csgo da 120 pingin altına inmiyor pingi. Türknet desen doğru düzgün bir müşteri hizmet sistemi yok. Altyapın varsa kablonet'e geç. Yoksa 20 lira daha paraya kıy süperonline'a geç derim

Bizim arkadaş türk telekom'lu csgo da 120 pingin altına inmiyor pingi. Türknet desen doğru düzgün bir müşteri hizmet sistemi yok. Altyapın varsa kablonet'e geç. Yoksa 20 lira daha paraya kıy süperonline'a geç derim
Bu bölgeye göre değişebilecek bir durum. Türknet konusunda katılıyorum ama bir sıkıntı çıkmaz ise gayet mantıklı gibi stabil kalır mı? tabi o tartışılır. Superonline kullanmadım ama Uydunet tekel bir modem sistemi kullanıyor yeni bir modem almak isterseniz düşünebilirsiniz.

Türknet musteri hizmetleri yok diyenlere katilmiyorum. Turkcell vs taahhütlü tarifeler sunmakta. Netspeed olabilir. Onun dışında Turknetliyim 1 yildir 2 kere sorun yaşadım (bölgesel sorunlar). Sitelerinden bildirim bırakınca ertesi güne gayet güzel dönüyorlar. Ayrıca taahhüt yok zaten sorun yasarsan istersen cikabilirsin. Ama senin orda neden 0 gözüküyor birşey diyemem. Turknete geçiş yaparken zaten arıyorlar o sırada sorarsin kaç mbps hız alırım vs diye. Bence en mantiklisi Türknet. Ayrıca telekomda müşteri hizmetleri ile konuşunca paket yukseltilebiliyor diye biliyorum. Arayıp bilgi alabilirsin.

Turk Telekom'da taahhüt bitmeden daha yüksek bir pakete geçiş yapabilirsiniz ama daha düşük bir pakete dönemezsiniz. Taahhütname şartlarında da belirtiliyor zaten.

Şuanda en iyi internet sağlayıcısı tartışmasız Turknet. 12 yıldır müşterisi olmadığım internet sağlayıcısı yok. Tüm bunlardan sonra turknet ilaç gibi geldi. Hiçbir sağlayıcı aynı hizmeti aynı fiyata hatta 2 3 katı fiyatına bile sunamaz ne gördüm nede duydum. Müşteri hizmetine kötü denmesinin sebebi turknet'i kullananların sayısının çok hızlı artması ve firmanın bu hıza yetişememesi. Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ilk zamanlar şimdiki kadar kullananı yokken bi alo diyerek konuştuğumuz müşteri temsilcisinden her türlü destek alınabiliyordu bilmediği konu olduğunda saniyeler içinde teknik servise bağlıyordu ve uzun uzadıya konuşup sorular sorabiliyordunuz. Şu durumda aynı seyi yapmaları imkansız tabi. Bu yüzden de "kötü" deniliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı