Türk Telekom yükleme hızı 0.2 Mbps gözüküyor

Mehmet Sami

Hectopat
Katılım
7 Şubat 2021
Mesajlar
54
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ben Türk Telekom bir modem kullanıyorum. Hız testi yaptığımda ise 0.2-0.3 upload gözüküyor. Neden böyle oluyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vaat ettikleri hız için sizden belirli bir ücret istiyorlar sonuçta. Ve bu ücretin en pahalı olduğu yerlerden biri TT yanlış mıyım? Zaten kendi yaptığı açıklamalarda bile biz düşük hız sunmuyor kullanıcılar düşük hız tercih ediyor demişlerdi. Yani suç bizde para olmadığı içinmiş. Onların paketleri pahalı falan değilmiş. :D
Adamlar insanlara paket satmakla çok ilgilenmiyorki? altyapı yapıp diğer iss'lere kiraladıklarında daha çok para kazanıyorlar.
 
Adamlar insanlara paket satmakla çok ilgilenmiyor ki? Altyapı yapıp diğer iss'lere kiraladıklarında daha çok para kazanıyorlar.
Sen bilirsin. Ben paket satmakla ilgileniyorlar demedim ki. :D Verdiğin fiyat ve aldığın hizmet asıl önemli olan bu. Ben altyapı kiralarını kişi başı kullanıcı başı veriyorlar diye biliyorum 35 mbps internet alıyorsak bunun 30-40'ı TT'a gitse geri kalanı Turknet'e kalsa nasıl daha fazla kar ediyorlar. Kira olayı kişi başı ödenmiyorsa farklı ben öyle biliyordum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı