Çözüldü Türk Telekom ZTE Zxhn H168a v2.1 misafir interneti şahsi internet olarak nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Raymoon

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kullandığım bu modemdeki (Türk Telekom ZTE Zxhn H168a v2.1) misafir internetini kullanıyorum. Maksimum istemci sayısını 1'e getirdiğim halde yükleme yaptığım zaman diğer ağlarda dahil internet hız kaybı ve yavaşlamalar oluşuyor. Kullandığım bu misafir internet ağını diğer ağlardan bağımsız şekilde ayırarak kendi internetim haline getirmek istiyorum, nasıl yapacağım?

Tahmini 100mbps diye hatırlıyorum olamayadabilir.
Günümüz şartlarında 16 Mbps maalesef yetersiz band genişliğini doldurmak çok kolay. hattınız 60 70 civarı rahat kaldırır 50 lik veya 75 lik paket deneyebilirsiniz.

Çözüm
Günümüz şartlarında 16 Mbps maalesef yetersiz band genişliğini doldurmak çok kolay. hattınız 60 70 civarı rahat kaldırır 50 lik veya 75 lik paket deneyebilirsiniz.
50lik paketi deneyeceğim aileme söyleyeyim o zaman.

Konuyu açık bırakacağım eğer ailemi ikna edebilirsem sizlere sonuçları paylaşırım şimdilik iyi akşamlar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı