Türk Telekom'da neden akıllı sınırsız kota yok?

Ahmet54

Kilopat
Katılım
7 Temmuz 2013
Mesajlar
1.803
Çözümler
6
Yer
Sakarya
Merhaba arkadaşlar.
Başlıkta belirttiğim gibi Türksat'ta akıllı sınırsız kota uygulaması var. 100 Mbps internet en çok kullanıldığı akşam saatlerin'de 18.00-24.00 arası 25 Mbps hıza düşüyor ve fiyatları da Türk Telekom'a göre uygun. Türk Telekom neden böyle bir kampanya çıkarmıyor? İsteyen kullanıcı bu tür tariflere geçip fazla para vermekten kurtulsa iyi olmaz mı sizce? Şu an 24 Mbps 200 GB duran kotalı tarifesindeyim ve yüksek miktarda para vermek istemiyorum. Sizce de haksız mıyım?
 
Son düzenleme:
Turk Telekom ulkenin basina gelmis en kotu olaylardan ucuncu veya dorduncusudur. Somurgeci devletlerin doviz karsiligi Turk Telekom'dan ders almasini saglamak icin devletimize cagrida bulunuyorum. Eger duzgun bir egitim verirsek piyasanin icinden geceriz.
 
Alt yapınız varsa farklı firmalarda deneyebilirsiniz şansınızı. Ben Millenicom'un 100 Mbps tarifesini kullanıyorum ve fiyat olarak da çok uygun diğerlerine kıyasla.
 
Türk Telekom dan çok memnunum aslında hiç problem yaşamıyorum. Oyunlarda ping sorunu yüzünden diğer İSS leri korkulu gözle bakıyorum.
Türknet kullanıcısıyım cs goda 45 50 ping valorantta 15 ping ile oynuyorum. Eğer altyapın var ise türkneti tavsiye ederim
 

Yeni konular

Geri
Yukarı