Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Şükür bende herhangi bir düşme veya artma yok. Hala 15 sabit,

Bu upload mevzusu oyle bir yere geldi ki uploadi hiç artmayanlar ayrı bir grup/kesim

15'e çıkıpta geri 10a düşme korkusu ayrı bir mevzu,
İş iyice çığırından çıktı 😀

Resmen iki gruba ayrıldık gibi birsey oldu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230807_083835_Chrome.jpg
    Screenshot_20230807_083835_Chrome.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 77
@LFlame Kesin anlamda herkeste artmadı zaten. Büyük ihtimalle böyle 1000+ mesajlı konuyla kendi reklamı olsun diye bir çılgınlık yapmışlardır.

@quadroxxq Konu o kadar uzamış ve hala kilitlenmemiş ki (normalde 100 mesaj gören konu kilitleniyor :)) ördek yavrusunu kaybetse bulamaz burada :D

@LFlame kesin anlamda herkeste artmadı zaten. Büyük ihtimalle böyle 1000+ mesajlı konuyla kendi reklamı olsun diye bir çılgınlık yapmışlardır.

@quadroxxq konu o kadar uzamış ve hala kilitlenmemiş ki (normalde 100 mesaj gören konu kilitleniyor :)) ördek yavrusunu kaybetse bulamaz burada :D

Ben de biliyorum herkeste artmadı ama işte 3 veya 4 gün önce yayılan haber yalan çıktı sorun bu TT harici açıklamlarında tırt olduğunun belirtisi oldu bende TT'nin atttığı 7 Mayıs'ta artacak diye gönderdikleri mailden sonra 9 veya 10 Mayıs sabahı baktığımda 15 Mbps olmuştu uploadım ve hala ne tekarar 8 Mbps'ye veya dedikleri gibi 10 Mbps'ye düşme olmadı ama düştü yazanlar var görüyorum.

Ben de biliyorum herkeste artmadı ama işte 3 veya 4 gün önce yayılan haber yalan çıktı sorun bu TT harici açıklamlarında tırt olduğunun belirtisi oldu bende TT'nin atttığı 7 Mayıs'ta artacak diye gönderdikleri mailden sonra 9 veya 10 Mayıs sabahı baktığımda 15 Mbps olmuştu uploadım ve hala ne tekarar 8 Mbps'ye veya dedikleri gibi 10 Mbps'ye düşme olmadı ama düştü yazanlar var görüyorum.
Benim hızı daha ilk günden arttırmışlardı (Türknet kullanıyorum) internet zort oldu.

Türknet'e yazdım, TT yükseltti uploadı dediler. Kendileri izin verileni basıyor zaten, TT de izin vermiş.

Ne hikmetse uploadım yükselince indirme hızımda uploadım da düştü. Altyapı patladı sanırım 😒

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı