Sonra paket değişikliyle eski haline aldırttım.
Benim hızı daha ilk günden arttırmışlardı (TurkNet kullanıyorum) internet zort oldu.
TurkNet'e yazdım, TT yükseltti uploadı dediler. Kendileri izin verileni basıyor zaten, TT de izin vermiş.
Ne hikmetse uploadım yükselince indirme hızımda uploadım da düştü. Altyapı patladı sanırım![]()
Benim hızı daha ilk günden arttırmışlardı (TurkNet kullanıyorum) internet zort oldu.
TurkNet'e yazdım, TT yükseltti uploadı dediler. Kendileri izin verileni basıyor zaten, TT de izin vermiş.
Ne hikmetse uploadım yükselince indirme hızımda uploadım da düştü. Altyapı patladı sanırım![]()
@LFlame Kesin anlamda herkeste artmadı zaten. Büyük ihtimalle böyle 1000+ mesajlı konuyla kendi reklamı olsun diye bir çılgınlık yapmışlardır.
@quadroxxq Konu o kadar uzamış ve hala kilitlenmemiş ki (normalde 100 mesaj gören konu kilitleniyor) ördek yavrusunu kaybetse bulamaz burada
![]()
Altyapı 10 kaldırdığından öyle olmuştur bence. Benim altyapıyı alev aldırttı sonuçta.Mert kuşkapan öyle bir yalan söylemez hocam hatta doğru çıktı kaç kişide upload 15 oldu bence o 10 Mbps işi yalan çünkü geçen günlerde BTK nms profillerinin tablosunu yayınladı.
Eki Görüntüle 1893300
Türk Telekom yine bir şeyler deniyor.
Hocam bizim ilde genelde onarım veya bakım olmuyor. Tüm il için bu şekil bir bilgi geçilmiş. Ya da öyledir bilmiyorum.Klasik rutin denetim onarım veya bakımdır sanmıyorum upload yükselticeklerini.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.