Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Benim hızı daha ilk günden arttırmışlardı (TurkNet kullanıyorum) internet zort oldu.

TurkNet'e yazdım, TT yükseltti uploadı dediler. Kendileri izin verileni basıyor zaten, TT de izin vermiş.

Ne hikmetse uploadım yükselince indirme hızımda uploadım da düştü. Altyapı patladı sanırım 😒

Bende aksine 50 Mbps olan internetim 55 oldu ve uploadım zaten 15 olmuştu 🙃

Dosya Ekleri

• 3b7d765c-3b19-45f2-b068-db75b6373c46.png
    3b7d765c-3b19-45f2-b068-db75b6373c46.png
    44,1 KB · Görüntüleme: 35
Benim hızı daha ilk günden arttırmışlardı (TurkNet kullanıyorum) internet zort oldu.

TurkNet'e yazdım, TT yükseltti uploadı dediler. Kendileri izin verileni basıyor zaten, TT de izin vermiş.

Ne hikmetse uploadım yükselince indirme hızımda uploadım da düştü. Altyapı patladı sanırım 😒

Ne zaman arttırdın?

@LFlame Kesin anlamda herkeste artmadı zaten. Büyük ihtimalle böyle 1000+ mesajlı konuyla kendi reklamı olsun diye bir çılgınlık yapmışlardır.

@quadroxxq Konu o kadar uzamış ve hala kilitlenmemiş ki (normalde 100 mesaj gören konu kilitleniyor :)) ördek yavrusunu kaybetse bulamaz burada :D

Mert kuşkapan öyle bir yalan söylemez hocam hatta doğru çıktı kaç kişide upload 15 oldu bence o 10 Mbps işi yalan çünkü geçen günlerde BTK nms profillerinin tablosunu yayınladı.

Mert kuşkapan öyle bir yalan söylemez hocam hatta doğru çıktı kaç kişide upload 15 oldu bence o 10 Mbps işi yalan çünkü geçen günlerde BTK nms profillerinin tablosunu yayınladı.
Altyapı 10 kaldırdığından öyle olmuştur bence. Benim altyapıyı alev aldırttı sonuçta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı