Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Ben gerekli açıklamayı yaptım zamanla kademeli artacak ve ayrıca bugünden itibaren başlanacak bölgesel bölgesel sakin olun bende bugün herkese verilmesini isterdim ama yapacak bir şey yok temmuza kadar zamanları var ama ne zaman hallolur bilemem.
Resmi bir yazı bir kanıt sunamıyorsunuz, o zaman ben de diyeyim ki ''4 sene içinde hepimize 100 Mbit bedava verilecek, yavaş yavaş başlayacak beklemede kalın''.
Siz buna inanıp bekler misiniz ?

Resmi bir yazı bir kanıt sunamıyorsunuz, o zaman ben de diyeyim ki ''4 sene içinde hepimize 100 Mbit bedava verilecek, yavaş yavaş başlayacak beklemede kalın''.
Kesinliği olmayan bir durum üzerinden pazarlama yapıp müşteri toplamaya çalışan ISP'ler var birde 100/15 tarife diye satış yapıyorlar sözde.

Bunu araştırdım da kesin değil dediler hatta gerçek değil falan dediler. Bir yandan da her ISS'de olacak dediler Telekom altyapısını kullanan falan dediler ama bende hala olmadı. Geçen de sordum öyle bir şey yok delinin biri kuyuya taş attı dediler :) yine de sorayım. Fiber 100/8 kullanıyorum şu an da. Bu eğer olursa upload hızım ne kadar olacak?

Bunu araştırdım da kesin değil dediler hatta gerçek değil falan dediler. Bir yandan da her ISS'de olacak dediler Telekom altyapısını kullanan falan dediler ama bende hala olmadı. Geçen de sordum öyle bir şey yok delinin biri kuyuya taş attı dediler :) yine de sorayım. Fiber 100/8 kullanıyorum şu an da. Bu eğer olursa upload hızım ne kadar olacak?

15 glb.

Resmi bir yazı bir kanıt sunamıyorsunuz, o zaman ben de diyeyim ki "4 sene içinde hepimize 100 Mbit bedava verilecek, yavaş yavaş başlayacak beklemede kalın".
Siz buna inanıp bekler misiniz?

Ben inanıyorum olabileceğinede inanıyorum ben zaten upload hemen yükselsin diye beklemiyorum görselde yazan 1 marttan itibaren başlanacak yazdığı için biran önce olacağına inanmıştım ama tt cimri olduğu için 6. aydan sonra yükseltirler uploadları zaten upload kullanmıyorum ama kullananlar için güzel bir gelişme olacak inanıyorum olacağında da inanıp inanmamak size kalmış eğer oturup evde bir an önce upload yükselsin diye bekliyorsanız sizin düşünceniz.

Hocam nedense havayı alacağız gibi görünüyor ama neyse. :(

15 olacak hocam. VDSL olanlar da eğer kapasite varsa 15 Mbps'e kadar çıkabilecek.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı