Fos çıktı sanırım. Yükselmiyor. Adamlar pandemi patlamasa 8 Mbps'e bile çıkartmıyordu. 5 Mbps'de kalıyordu. 15 Mbps'e mi yükseltecekler?Artış başladı dedin sandım mutluluktan kalbim duruyordu.
Fos çıktı sanırım. Yükselmiyor. Adamlar pandemi patlamasa 8 Mbps'e bile çıkartmıyordu. 5 Mbps'de kalıyordu. 15 Mbps'e mi yükseltecekler?Artış başladı dedin sandım mutluluktan kalbim duruyordu.
Fos çıktı sanırım. Yükselmiyor. Adamlar pandemi patlamasa 8 Mbps'e bile çıkartmıyordu. 5 Mbps'de kalıyordu. 15 Mbps'e mi yükseltecekler?
Aklıma bir fikir geldi bazı modemlerde telnet ile SNR değişiyor o modemlerde SNR düşürerek upload arttırılamaz mı?
Aklıma bir fikir geldi bazı modemlerde telnet ile SNR değişiyor o modemlerde SNR düşürerek upload arttırılamaz mı?
Yakın bir zamanda 4 seneliğine Almanya'ya gideceğim. Orada internet daha iyidir![]()
4 sene sonra döndüğünüzde biz halen ADSL kullanıyor oluruz, ona şüpheniz olmasın.Yakın bir zamanda 4 seneliğine Almanya'ya gideceğim. Orada internet daha iyidir![]()
50 Mbps'e 15 Mbps Upload ise, o zaman 100 Mbps'te 20 veya 25 Mbps mi olacak?50'ye 7 değer alıyorum, 50'ye 15 mi olacak yani.
50 ve 100 Mbps paket için değişen bir şey yok 15 Mbps.50 Mbps'e 15 Mbps Upload ise, o zaman 100 Mbps'te 20 veya 25 Mbps mi olacak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.