Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Fos çıktı sanırım. Yükselmiyor. Adamlar pandemi patlamasa 8 Mbps'e bile çıkartmıyordu. 5 Mbps'de kalıyordu. 15 Mbps'e mi yükseltecekler?

Aklıma bir fikir geldi bazı modemlerde telnet ile SNR değişiyor o modemlerde SNR düşürerek upload arttırılamaz mı?

Aklıma bir fikir geldi bazı modemlerde telnet ile SNR değişiyor o modemlerde SNR düşürerek upload arttırılamaz mı?

Kilit var artırılmaz kilidi kaldırmaları lazım veya 15 MB'ye çekmeleri gerek bende çok inanmıştım hala inancım var ama uzun vadede olacak ya da olmayacak Keenetic gurubunda test için profiller tanımlanmıştı birkaç kişiye ve test yaptıklarında upload değerleri yüksekti hatta SS'ler paylaştım ama profiller dediğim gibi test için 1 veya 2 gün tanımlayıp geri çektiler ve şu ankimsede ses seda yok beklemekten başka yapacak bir şey yok.

Bir zamanlar fiber(FTTH) kullanıcılarına 10Mbps upload sunuyorlardı sonra ne mi oldu 8Mbps düştü. Bunun sebebi sanırsam pinglerde yükselme oldu ve hızlarda dengesizlik yaşandı. Bana kalırsa TT Türkiye'de metro altyapı sağlayacak yeterli sayıda hanesi yok bu hızları kaldırabilecek Türkiye göremiyorum çünkü.Yanlışım olursa düzeltin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı