Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Twitter'da her gün düzenli olarak "Bugün deprem olacak" şeklinde yazı paylaşan hesaplar vardır, eğer o gün deprem olursa millet zanneder ki o hesap depremi tahmin etti. Ama aslında o hesap her gün aynı mesajı yazıp ertesi gün hep sildiği için bu bir deprem tahmini değildir, zaten her gün yazmaktadır.
Bu konu da aynı o işe döndü, geçen sene temmuz ayından beridir halen upload hızları artacak diye söyleniyor, kimsede arttığı yok, ne zaman artacak denilince de ha bire 6 ay sonrasından bahsediliyor, arkadaşlar insanın bir ömrü var, upload artsın veya fiber gelsin diye 50 yıl bekleyemem, o kadar ömrüm yok. Elbet bir gün artacak ama 5 yıl sonra, ama 10 yıl sonra, fakat o zamana kadar yıllar geçecek ve bir anlamı kalacak mı?

Benim halen ADSL internetim var, 799 kbit ile can çekişiyorum, 2010 yıllarından beridir bekliyorum fiber ha geldi ha gelecek diye ama gelmiyor, üzerinden neredeyse 15 yıl geçti, ben büyüdüm, ortaokul-lise-üniversite-askerlik derken artık bir yetişkin oldum, ama internetim 15 yılı aşkın süredir ADSL olarak devam ediyor.

Twitter'da her gün düzenli olarak "Bugün deprem olacak" şeklinde yazı paylaşan hesaplar vardır, eğer o gün deprem olursa millet zanneder ki o hesap depremi tahmin etti. Ama aslında o hesap her gün aynı mesajı yazıp ertesi gün hep sildiği için bu bir deprem tahmini değildir, zaten her gün yazmaktadır.
Bu konu da aynı o işe döndü, geçen sene temmuz ayından beridir halen upload hızları artacak diye söyleniyor, kimsede arttığı yok, ne zaman artacak denilince de ha bire 6 ay sonrasından bahsediliyor, arkadaşlar insanın bir ömrü var, upload artsın veya fiber gelsin diye 50 yıl bekleyemem, o kadar ömrüm yok. Elbet bir gün artacak ama 5 yıl sonra, ama 10 yıl sonra, fakat o zamana kadar yıllar geçecek ve bir anlamı kalacak mı?

Benim halen ADSL internetim var, 799 kbit ile can çekişiyorum, 2010 yıllarından beridir bekliyorum fiber ha geldi ha gelecek diye ama gelmiyor, üzerinden neredeyse 15 yıl geçti, ben büyüdüm, ortaokul-lise-üniversite-askerlik derken artık bir yetişkin oldum, ama internetim 15 yılı aşkın süredir ADSL olarak devam ediyor.
Hocam genel olarak haklısınız fakat ortada bu sefer tarih verilen bir durum var geçen sene ortaya çıkan zamansız belirsiz konudan farklı yani.

30 Haziran'a kadar süre verilmiş bu süre dolmadan sürekli; "olmaz, artmaz, milleti kandırıyorlar" gibi umutsuz mesajlar yazmak bence etik değil. Verdikleri süre dolana kadar bekleyip görelim ondan sonra hep birlikte tepkimizi koyarız.

Zonguldak'ta hızlar arttı dediler, 1 tane Zonguldak'lı çıkıp onaylamadı, 1 tane adam gibi hız testi veya hat değeri atılmadı.
Bakın bu Speedtest Zonguldak hız Şubat ayı sonuçları, Şubat ayında 4,77 Mbit hıza sahiplermiş, son aylarda neredeyse hiç artış yokmuş. Nisan ayının ortasına doğru Zonguldak Mart sonuçları eklenecektir, Mart sonuçları geldiği zaman anlayacağız Zonguldak'ta upload artışı olduu mu? Olmadı mı?
Büyük bir yalanın çevresinde dolaştık durduk, zaten ilgi de kalmadı artık, bir çok forumda kimse bu konuyu konuşmuyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20230326_105118.jpg
    IMG_20230326_105118.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 65

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı