Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Müşteri temsilcileri her zaman doğru bilgi vermeyebiliyor. Direkt olarak Türk Telekom müşteri hizmetlerinin verdiği cevap ise o zaman temsilci doğru bilgi vermemiş demektir. Eğer Türk Telekom müdürlüğündeki bir personel bunu söylediyse o zaman onu bilemeyeceğım.

İkinci soruya gelirsek, altyapınız iyi olmasına rağmen yükleme tarafında bir sorun var gibi. Normalde sağlam bir hatta şunun gibi olması lazım:

Bu kendi hattımdan bir görüntü. İndirme tarafında 112 Mbps'e kadar hız görünürken yükleme tarafında 35 Mbps'e kadar hız görünüyor. Fakat sizde 86 Mbps'e kadar indirme hızına karşın sadece 10 Mbps'e kadar yükleme hızı görünüyor. Yani sizin hattınızda başka bir sorun var gibi. Ben şahsen indirme tarafında 80 Mbps hıza ulaşıp yükleme tarafında 15 Mbps hızı alamayan hat görmedim. En kötü durumda bile 20 Mbps görüyordum. Sizde başka bir sorun var gibi görünüyor.

Yükleme hızınız 15 Mbps'e güncellendikten sonra eğer hattınız 10 Mbps yükleme hızında takılırsa İSS'nize bu durumu bildirin.

Çünkü benim hızım geçen 35'e düştüğünde SNR im inanılmaz kötüleşmişti hızı yükselttirince geri yükselmişti.

Ülke genelinde Upload hızında artış yapıldı ama benim altyapıda hala artış yapılmadı gibi bir şey mi diyeyim dememe gerek var mı?

Türk Telekom'u arayıp altyapımın UPLOAD hızı düşük yükseltilmesini istiyorum vs mi diyeyim?

Şu anlık hiçbir şey yapmıyorlar standart upload hızı hala 8 sen ne kadar millette arttı desende arttırmaz arttıramaz yetkileri yok

Şu anda bir şey demenize gerek yok. Çünkü yükleme hızınız hala 8 Mbps'e sabit görünüyor. Yani hattınızda henüz 15 Mbps'e geçiş yapılmamış. Bu işlem otomatik ilerleyen bir işlem. Şu anda Türk Telekom'u arayıp yükleme hızı isteseniz de bir işe yaramayacak çünkü işlem otomatik gerçekleşiyor. NMS profilleri de hala 8 Mbps yükleme hızlı olduğu için Türk Telekom müşteri hizmetlerinin yapabileceği bir şey yok.

Benim bahsettiğim, yükleme hızınız 15 Mbps'e güncellendiğinde eğer hattınız 10 Mbps yükleme hızında takılıyorsa o zaman Türk Telekom'u aramanızdı.

Temmuz ayına kadar beklemem lazım o zaman.

6 aylık yazlık internet alacağım. Bu yeni alımlarda direkt yüksek olarak mı geliyor? Yoksa temmuzu mu beklemek gerekecek?

6 aylık yazlık internet alacağım. Bu yeni alımlarda direkt yüksek olarak mı geliyor? Yoksa Temmuz'u mu beklemek gerekecek?

Hayır nms profilleri hala 8 olduğu için eski upload ı alacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…