Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 25H2 / Arch Linux
- Cinsiyet
- Erkek
Müşteri temsilcileri her zaman doğru bilgi vermeyebiliyor. Direkt olarak Türk Telekom müşteri hizmetlerinin verdiği cevap ise o zaman temsilci doğru bilgi vermemiş demektir. Eğer Türk Telekom müdürlüğündeki bir personel bunu söylediyse o zaman onu bilemeyeceğım.Merhaba. Ben Türk Telekom müşteri temsilcisi ile konuştuğum zaman bana ''Deprem nedeniyle Upload hızları arttı Haziran ayının sonunda yine eskisi gibi olacak'' aynen böyle dedi.
Mesela benim altyapı bu şekilde Upload 15 Mbps olacak dediler ama benim altyapı en fazla 10 Mbps destekliyor sizin dediğiniz gibi altyapı iyileştirmesi yapılarak 15 Mbps Upload'a mı dönüşecek benim altyapı?
Eki Görüntüle 1790285
İkinci soruya gelirsek, altyapınız iyi olmasına rağmen yükleme tarafında bir sorun var gibi. Normalde sağlam bir hatta şunun gibi olması lazım:
Bu kendi hattımdan bir görüntü. İndirme tarafında 112 Mbps'e kadar hız görünürken yükleme tarafında 35 Mbps'e kadar hız görünüyor. Fakat sizde 86 Mbps'e kadar indirme hızına karşın sadece 10 Mbps'e kadar yükleme hızı görünüyor. Yani sizin hattınızda başka bir sorun var gibi. Ben şahsen indirme tarafında 80 Mbps hıza ulaşıp yükleme tarafında 15 Mbps hızı alamayan hat görmedim. En kötü durumda bile 20 Mbps görüyordum. Sizde başka bir sorun var gibi görünüyor.
Yükleme hızınız 15 Mbps'e güncellendikten sonra eğer hattınız 10 Mbps yükleme hızında takılırsa İSS'nize bu durumu bildirin.