Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Bu upload işi ile ilgili birisi şu atasözünü hatırlatmış ve gerçekten çok doğru demiş.
"bir deli kuyuya bir taş atar, kırk akıllı çıkaramaz"

Paylaştıkları tabloya göre 30.06.2023 tarihine kadar uploadları artıracaklar ve bu bu cuma olacak diye bir kayede yok başlangıç tarihi 1 şubat yani ben sadece BTK cuma açıklayabilir dedim ve ayrıca bu yükseltme belki 1 şubatta başlayacak ama senin veya benim bölgeme gelene kadar bir ay sürecek hiçbir şey kesin değil ve ayrıca çok karamasarsınız.🙄

Türk Telekom kendi müşterileri içinmi portlarını güncelleyecek, yoksa altyapısını da kullanan diğer sağlayıcıları da kapsayacak şekildemi bakalım.
Download da SNR margine değerleri inanılmaz kötü Türk Telekom'un, şimdi upload trafiği ile iyice kastıracak. Yatırım yapmıyorlar yatırım. Kısa ve net.

Türk Telekom kendi müşterileri içinmi portlarını güncelleyecek, yoksa altyapısını da kullanan diğer sağlayıcıları da kapsayacak şekildemi bakalım.
Download da SNR margine değerleri inanılmaz kötü Türk Telekom'un, şimdi upload trafiği ile iyice kastıracak. Yatırım yapmıyorlar yatırım. Kısa ve net.
Upload artışı sadece upload SNRsini etkiler, download tarafında sorun çıkarmaz.

Upload artışı sadece upload SNRsini etkiler, download tarafında sorun çıkarmaz.
Bağlantı altyapısında güçlendirmeler olmazsa upload artışı download akışını etkilermi etkilemezmi tartışma konusu. Yani madem böyle standart vardı neden yıllarca 100mb down'a , 4, 8 mbps upload vermişler o da ayrı konu. Bir türlü rayına oturamadık şu ülkede internet konusunda.
Starlink gelse de 3, 4 ortak abone olsak artık :)

Upload artışı sadece upload snrsini etkiler, download tarafında sorun çıkarmaz.

Hocam yine Keenetic gurubunda paylaştırlar Netspeed tarafında bir kullanıcıya profil tanımlanmış hıztesti yapınca bazen eski upload değerleri bazen altaki attığım görseldeki gibi oluyormuş profiller tanımlı ama kararsız şekilde 1 şubat olsun hadi bakım hayırlısı😊

Dosya Ekleri

• CC1FDE80-535B-4D7F-AE15-332E2DA219FC.png
    CC1FDE80-535B-4D7F-AE15-332E2DA219FC.png
    257,5 KB · Görüntüleme: 106

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı