Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Senin amacın galiba milleti kızdırmak?
Öyle olduğu belli zaten. Kendisi başka bir forumda da farklı bir isim ile yer alıyor ve o forumdaki bu konu hakkında açılmış konuya da verdiği cevaplar bu kafada.

Yahu daha 30 Haziran bile gelmemiş, daha 3 ay var. 3 ayda yavaş yavaş bölge bölge güncelleme yapılır ki Zonguldak ve Düzce'de yapıldı bile. Diğer şehirlere de yavaş yavaş yapılır. Eğer 30 Haziran'dan sonra da hiçbir değişiklik olmazsa o zaman bu konu yalan diyebiliriz. Ancak şu anda yalan demek için çok erken.

Toplamda 2 kişide arttı herhalde, sadece 2 tane gördük, kaldı 11,999,998 tane hat 🤭

Hat sahibi benim sizin bu yorumunuzu görünce yazmak istedim.

Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Bu hız testinin bilgileri speedtest’te yalan söylemez heralde ?

Ayrıca bölgemizdeki arıza ekibindeki arkadaşa mesaj attım ne iş diye bana belge sayılmasa da bir görüntü attı bunların nesine inanmıyorsunuz onu anlamadım.

Hat sahibi benim sizin bu yorumunuzu görünce yazmak istedim.

Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Bu hız testinin bilgileri speedtest’te yalan söylemez heralde ?

Ayrıca bölgemizdeki arıza ekibindeki arkadaşa mesaj attım ne iş diye bana belge sayılmasa da bir görüntü attı bunların nesine inanmıyorsunuz onu anlamadım.
Ben size inanıyorum yükselmiştir, ama 3-5 hat testi ile tüm ülkenin interneti hızlanmış gibi sanmayın. Testtir bu geri alırlar, vaz geçerler. Ne yapacakları belli olmaz.
Bir gün sabah uyanırız bakarız ki tüm Türkiye'de aynı 2020'de 4'ten 8 olduğu gibi 15 olduğunu görürsek işte o zaman inanırım.

Ben size inanıyorum yükselmiştir, ama 3-5 hat testi ile tüm ülkenin interneti hızlanmış gibi sanmayın. Testtir bu geri alırlar, vaz geçerler. Ne yapacakları belli olmaz.
Bir gün sabah uyanırız bakarız ki tüm Türkiye'de aynı 2020'de 4'ten 8 olduğu gibi 15 olduğunu görürsek işte o zaman inanırım.

Hala anlamıyorsunuz zamanları var ve ben tanık olduğum ve yükselttiklerine tanık bazı arkadaşlar da söylüyor bu sizin karamasarlıkla nasıl yaşıyorsunuz insan sizden soğur bir şeylere inanın gelişmeler mevcut ha şöyle olsaydı bu haber ortaya çıktıktan sonra hiç kimsede ne yükselme olmasaydı bu iş olmayacak olurdu ve herkes ümidini keserdi ama 3 ayları daha var siz yüksel upload istemiyor gibisiniz talepte bulunun sizinkini yükseltmesinler bu karamsarlıkla.

Neyi test edeceklerini anlamadım vdsl acaba 15 mbps destekler mi diye kendi aralarında iddia’ya falan mı girdiler acaba ?
Adamın bana attığı şeyde hız profillerine göre eski upload’lar yeni upload’lar yazıyordu.
Ayrıca 45 bin hattın bu güncellemeden etkileneceği yazıyordu.

Merhaba Kastamonu'nun bir ilçesinde oturmaktayım ve 75Mbit'lik paketi kullanmaktayım ve uploadım şu an 15 oldu tamamını kullanabiliyorum. Bilgilendirme olması amacıyla yazıyorum.

Merhaba Kastamonu'nun bir ilçesinde oturmaktayım ve 75Mbit'lik paketi kullanmaktayım ve uploadım şu an 15 oldu tamamını kullanabiliyorum. Bilgilendirme olması amacıyla yazıyorum.

Modem hat değerleri + Speedtest sonuçlarını atar mısınız?

Dosya Ekleri

• modem.PNG
    modem.PNG
    30,9 KB · Görüntüleme: 97

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı