Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Benim upload 15 olduktan sonra paket yükselttim ve 8'e düştü. Müşteri temsilcileri konudan tamamen habersiz. Saha personeli tamamen habersiz. Bir türlü 15'e aldıramadım :) ayrıca upload 15 olunca Fast moda geçişmişlerdi. VDSL altyapıda 3 ping alıyordum :) paket değişince ınterleaved moda geçti 14 Ping'e çıktı.

O modu Keenetic Extra DSL de nasıl bakabilirim, tanılama bölümünde ben göremedim.

Benim upload 15 olduktan sonra paket yükselttim ve 8'e düştü. Müşteri temsilcileri konudan tamamen habersiz. Saha personeli tamamen habersiz. Bir türlü 15'e aldıramadım :) ayrıca upload 15 olunca Fast moda geçişmişlerdi. VDSL altyapıda 3 ping alıyordum :) paket değişince ınterleaved moda geçti 14 Ping'e çıktı.
Aynı olayı yaşadım ben de. Paket yükselttim ve 8’e geri düştü. Müşteri hizmetlerini arıyorum, bizde öyle bir bilgi yok diyor.

O modu Keenetic Extra DSL de nasıl bakabilirim, tanılama bölümünde ben göremedim.

keenetic-dark-theme-extension Chrome tarayıcısına bu eklentiyi kurun ardından tanılama bölümüne gelip DSL tıklayın fastmodda fec veya CRC varsa Fast modda demektir. Interleaved modda fec veya CRC varsa ınterleaved moddadır. Interleaved moddayken Fast tarafında hiçbir hata olmuyor. Benim hattım ilk bağlanırken 15 20 tane fec hatası geliyor oradan anlıyorum. Hattında hiçbir hata yoksa başka bir yöntem bilmiyorum.

Aynı olayı yaşadım ben de. Paket yükselttim ve 8'e geri düştü. Müşteri hizmetlerini arıyorum, bizde öyle bir bilgi yok diyor.

Benim evime arızadan dolayı saha personeli geldi adam utanmasa upload ne diye soracak. Ellerinde 15 20 bin liralık cihazlar var benim modemden kötü değerler alıyor :) bilgi konusunda çok zayıflar. Kablo soyup birbirine bağlamayı bilen elektrikçiler saha personeli olmuş.

Bu uploadın tekrar yükselmesi ancak yeni nms profilleri tanımlandığında tekrar olur gibime geliyor benim de ayni durum 15'ten 8'e düştü 15 yapamadılar geri... Bu upload yükseltme olayı tamamen bittiğinde ve ISP'ler bu yeni nms profilleri ile anca tekrar yükseltebilir diye umuyorum (100/15) (35/12) örnek olarak. Kısaca uploadi düşenler 1 aya falan sanırım Mh'ni arayıp yükseltmesi gerekli. Yanlışım var ise düzeltin lütfen.

1682454405453.png

Son düzenleme:
Bu uploadın tekrar yükselmesi ancak yeni nms profilleri tanımlandığında tekrar olur gibime geliyor benim de ayni durum 15'ten 8'e düştü 15 yapamadılar geri... Bu upload yükseltme olayı tamamen bittiğinde ve ISP'ler bu nms profilleri ile anca tekrar yükseltebilir diye umuyorum (100/15) (35/12) örnek olarak. Kısaca uploadi düşenler 1 aya falan sanırım Mh'ni arayıp yükseltmesi gerekli. Yanlışım var ise düzeltin lütfen.

Eki Görüntüle 1754926

Evet bende senin gibi düşünüyorum gün bittikten sonra muhtemelen hız profili tanımlayacaklar artmazsa arıyıp durumu açıklayacağız.

Türk Telekom müşteri hizmetleri bir haber, upload hızlarının yükselmesi için ekstradan yapacağımız bir şey var mı günlük modem Reset'i tarzında?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı