Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Duzeltecegim de umarim marjin artar. Yani o kutudaki reglette 15 i gördüysem muhtemelen yak1 de daha da yüksek ya da en azından ayni marjini görürüm dimi?

15 marjinle de muhtemelen 10/12 alirim (kafadan salladim biraz)
Yak-1 bayağı sağlıklı olur. Daha fazla bile alırsın.

Yürürlüğe girmiş arkadaşlar yeni uploadlar. Hayırlı olsun herkese.🎉Artmayan arkadaşlar birkaç günde artar.

ADSL uploadları 4 Mbps olarak güncellenmiştir.

Bu gece nöbet tutalım. Modem başında.😄

Hocam şunu biraz daha açar mısınız nasıl 4 Mbps?

Eğer 15 SNR gelirse 26 Mbps gibi bir upload alabilirsin. (hattın desteklediği)
Ancak sorun şu, benim modem 8 e sabitleyecek. Sanirim sizin dediğiniz 8 e sabitlenmis alacağım Max upload değeri değil

Eğer 15 SNR gelirse 26 Mbps gibi bir upload alabilirsin. (hattın desteklediği)
Ancak sorun şu, benim modem 8 e sabitleyecek. Sanirim sizin dediğiniz 8 e sabitlenmis alacağım Max upload değeri değil

Ancak sorun şu, benim modem 8'e sabitleyecek. Sanirim sizin dediğiniz 8'e sabitlenmis alacağım Max upload değeri değil

Ancak sorun şu, benim modem 8'e sabitleyecek. Sanirim sizin dediğiniz 8'e sabitlenmis alacağım Max upload değeri değil

Evet 8'e göre hesapladım SNR ayarı olmayan bütün modemlerin standart değeri 8'dir.

Hocam şunu biraz daha açar mısınız nasıl 4 Mbps?
Çok yok ama ADSL altyapılarda Annex M modülasyon ile teoride 3.5 Mbps upload alınabiliyor. Muhtemelen onu kastetti. Ama Annex M modülasyonunu destekleyen bir DSLAM gerekli. Çoğunda bu vardır diye düşünüyorum.

Çok yok ama ADSL altyapılarda Annex M modülasyon ile teoride 3.5 Mbps upload alınabiliyor. Muhtemelen onu kastetti. Ama Annex M modülasyonunu destekleyen bir DSLAM gerekli. Çoğunda bu vardır diye düşünüyorum.

Teorik olarak 4 yapcaklar herhalde kim ne alırsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı