Türk Telekom'dan alınan paket iptal edilebilir mi?

Hamza383

Centipat
Evimize sıfırdan altyapı çekildi. Mecbur Türk Telekom'dan almak zorunda kaldım, aktif edilmemişti önceden hat. Şu an aktif ve daha kurulum yapmaya gelmediler. Sorguladığımda 80 Mbps'ye kadar alabileceğimi söylüyor TürkNet. İptal edebiliyor muyum Türk Telekom'u şu durumda? Türk Telekom'un 8 Mbps'lik paketini aldım 75TL'ye.

Evimize sıfırdan altyapı çekildi. Mecbur Türk Telekom'dan almak zorunda kaldım, aktif edilmemişti önceden hat. Şu an aktif ve daha kurulum yapmaya gelmediler. Sorguladığımda 80 Mbps'ye kadar alabileceğimi söylüyor TürkNet. İptal edebiliyor muyum Türk Telekom'u şu durumda? Türk Telekom'un 8 Mbps'lik paketini aldım 75TL'ye.
Müşteri hizmetlerini arayın iptal etmek istediğinizi söyleyin. Olay çözüldü.

Taahhüt verdiysen cayma ücreti isterler türknetin müşteri hizmetleri kötü tavsiye etmem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı