Türk Telekom'dan altyapı talep edip TurkNet'e abone olunur mu?

Dabs1

Kilopat
Katılım
26 Haziran 2017
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, yeni bir eve taşındık ve evde internet altyapısı bulunmuyor(sokakta var). Sorum şu Türk Telekom müdürlüğü'ne gidip altyapı talebi oluşturduktan sonra Türk Telekom interneti kullanmadan TurkNet'e başvurabiliyor muyum? Şu anda altyapı olmadığı için TurkNet'e başvuramıyorum. Ayrıca bina tek katlı yaşayan sadece biz varız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Valla Varlık Fonu na devroldu kısaca devletin oldu TT ama hiçbişey olmaz.
Hala 4-5 mbit hız alan hatta alamayan insanlar var. Yıl 2022.
Uzaya adam gönderecez :)
 
Hocam sonradan turknete geçmenizden bağımsız bir durum bu. Sizin bina tek katlıysa ve bir tek siz varsanız, üstüne bir de telekoma altyapı çektirebilirseniz bunun videosunu çekin youtube'a koyun milyon izlenme alırsınız.

Cimerinden belediyesine, tt genel merkezinden muhtarlığa. Nereye giderseniz gidin işlemleriniz hızlanmaz. Telekom anca rant sahiplerinin iş hanlarına, 300 konutlu sitelerine altyapı çeker. Sıradan çinko karbon vatandaşa bugün git yarın gel derler.
 
Şöyle bir tavsiye vereyim. Yakınındaki adreslerin altyapı sorgulamalarına bak. TT saha ekiplerinde tanıdığın var ise, yoksa tanı bence, oradan evine ücreti karşılığında kablo çektir. En hızlı bu şekilde olur.
Diğer türlü plan,proje,ödenek, izinler cart curt. Zor iş
 

Geri
Yukarı